Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 dengan kereta api, trem, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 19 trem
Terbaik- Naiki kereta api dari Footscray Station ke Parkville Stationtrain Sunbury
- Naiki trem dari Royal Melbourne Hospital-Parkville Station/Royal Pde ke Bell St/Sydney Rd #34tram 19
38 min$12Pandu 12.3 km
Paling murah- Pandu dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34car 12.3 km
13 min$3–4Barisan 406 bas, barisan 903 bas
- Naiki bas dari Leeds St/Hopkins St ke Milleara SC/Milleara Rdbus 406
- Naiki bas dari Milleara SC/Milleara Rd ke Coburg PS/Bell Stbus 903
1 j 22 min$4Teksi
- Naiki teksi dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34taxi 12.3 km
13 min$26–32Kereta api
- Naiki kereta api dari Footscray Station ke North Melbourne Stationtrain Williamstown / ...
- Naiki kereta api dari North Melbourne Station ke Coburg Stationtrain Upfield
39 min$6
Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 dengan kereta api dan trem
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 adalah pandu yang berharga $2 - $4 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 adalah teksi yang berharga $26 - $32 dan mengambil masa 13 min.
Tidak, tiada bas terus dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Leeds St/Hopkins St dan tiba di Coburg PS/Bell St melalui Milleara SC/Milleara Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 22m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Footscray Station dan tiba di Bell St/Sydney Rd #34 melalui Royal Melbourne Hospital-Parkville Station/Royal Pde. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 38 min.
Jarak antara Footscray dan Bell St/Sydney Rd #34 adalah 12 km. Jarak jalan raya ialah 12.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 19 trem yang memerlukan 38 min dan berharga $12.
Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk bertolak dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Footscray Bell St/Sydney Rd #34 ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, berlepas dari stesen Leeds St/Hopkins St.
Perkhidmatan Footscray Bell St/Sydney Rd #34 ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, berlepas dari stesen Footscray Station.
Cara terbaik untuk bertolak dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 adalah dengan barisan 406 bas dan barisan 903 bas yang mengambil masa 1j 22m dan berharga $5. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $6 dan mengambil masa 39 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Footscray, VIC, Australia dan Bell St/Sydney Rd #34, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- E-mel
- customer.feedback@metrotrains.com.au
- Tapak web
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Footscray Station ke Parkville Station
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
Kereta api dari Footscray Station ke North Melbourne Station
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- metrotrains.com.au
Kereta api dari North Melbourne Station ke Coburg Station
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- metrotrains.com.au
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- yarratrams.com.au
Trem dari Royal Melbourne Hospital-Parkville Station/Royal Pde ke Bell St/Sydney Rd #34
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- yarratrams.com.au
- Daily
- $11
- 2 hour ticket
- $6
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- transport.vic.gov.au
Bas dari Leeds St/Hopkins St ke Milleara SC/Milleara Rd
- Tempoh Purata
- 31 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $5
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $5
- Daily
- $9
Bas dari Milleara SC/Milleara Rd ke Coburg PS/Bell St
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- transport.vic.gov.au
- 2 hour ticket
- $0
- Daily
- $0
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- $26–32
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 3 9088 0786
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Footscray Bell St/Sydney Rd #34 ke bas, dikendalikan oleh Metropolitan buses, tiba di stesen Milleara SC/Milleara Rd.
Perkhidmatan Footscray Bell St/Sydney Rd #34 ke kereta api, dikendalikan oleh Metro Trains Melbourne, tiba di stesen Parkville Station.
Ya, jarak pemanduan antara Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34 adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Footscray ke Bell St/Sydney Rd #34.








