Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 13 kereta api bawah tanah, barisan 10 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Châtillon-Montrouge ke Duroc13
- Naiki kereta api bawah tanah dari Duroc ke Porte d'Auteuil10
42 min€6–7Barisan 394 bas, barisan 260 bas
Paling murah- Naiki bas dari Château Sainte-Barbe ke Issy - Val de Seine RER394
- Naiki bas dari Issy-Val de Seine ke Boulogne Billancourt Gambetta260
1 j 22 min€5–6Teksi
- Naiki teksi dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros8.2 km
13 min€14–18Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros8.5 km
1 j 42 minKereta api, barisan 10 kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api dari Fontenay-aux-Roses ke Saint-Michel Notre-DameB
- Naiki kereta api bawah tanah dari Odéon ke Porte d'Auteuil10
58 min€7–8
Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros dengan bas, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros adalah barisan 394 bas dan barisan 260 bas yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 1j 22m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €14 - €18 dan mengambil masa 13 min.
Tidak, tiada bas terus dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Château Sainte-Barbe dan tiba di Boulogne Billancourt Gambetta melalui Issy-Val de Seine. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 22m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fontenay-aux-Roses dan tiba di Porte d'Auteuil melalui Odéon. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Jarak antara Fontenay-aux-Roses dan Stadium Roland Garros adalah 13 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan barisan 13 kereta api bawah tanah dan barisan 10 kereta api bawah tanah yang memerlukan 42 min dan berharga €5 - €8.
Ia mengambil masa lebih kurang 42 min untuk bertolak dari Fontenay-aux-Roses ke Stadium Roland Garros, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Fontenay-aux-Roses Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Château Sainte-Barbe.
Perkhidmatan Fontenay-aux-Roses Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Fontenay-aux-Roses.
Perkhidmatan Fontenay-aux-Roses Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Issy - Val de Seine RER.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Fontenay-aux-Roses, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Kereta api bawah tanah dari Châtillon-Montrouge ke Duroc
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api bawah tanah dari Duroc ke Porte d'Auteuil
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api bawah tanah dari Odéon ke Porte d'Auteuil
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
Kereta api dari Fontenay-aux-Roses ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- €14–18
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Fontenay-aux-Roses Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Saint-Michel Notre-Dame.

















