Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Mairie ke PERPIGNAN - Gare Routière Bd St Assisclebus 560
- Naiki kereta api dari Perpignan ke Marseille St Charlestrain 9725
8 j 26 minPandu 379.4 km
Paling murah- Pandu dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouetcar 379.4 km
3 j 59 min€59–85Bas
- Naiki bas dari FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Mairie ke PERPIGNAN - Gare Routière Bd St Assisclebus 560
- Naiki bas dari Perpignan - Bus Station ke Marseille - Saint-Charles Bus Stationbus BlaBlaCar Bus
9 j 46 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet adalah pandu yang berharga €55 - €85 dan mengambil masa 3j 59m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet adalah pandu yang berharga €55 - €85 dan mengambil masa 3j 59m.
Jarak antara Font-Romeu-Odeillo-Via dan Carry-le-Rouet adalah 464 km. Jarak jalan raya ialah 379.4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api yang memerlukan 8j 26m dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 8j 26m untuk bertolak dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet, termasuk pertukaran.
Ya, jarak pemanduan antara Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet adalah 379 km. Ia mengambil masa lebih kurang 3j 59m untuk memandu dari Font-Romeu-Odeillo-Via ke Carry-le-Rouet.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Font-Romeu-Odeillo-Via, Perancis dan Carry-le-Rouet, Perancis?
Butiran Hubungan
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Perpignan ke Marseille St Charles
- Telefon
- +33 805 60 81 00
- Tapak web
- lio.laregion.fr
Bas dari FONT-ROMEU-ODEILLO-VIA - Mairie ke PERPIGNAN - Gare Routière Bd St Assiscle
- Tempoh Purata
- 2 j 29 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Jadual di
- lio-occitanie.fr
- Telefon
- +3-389-268-0068
- Tapak web
- blablacar.co.uk
Bas dari Perpignan - Bus Station ke Marseille - Saint-Charles Bus Station
- Tempoh Purata
- 4 j 45 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €27–40
- Jadual di
- blablacar.co.uk
- Tempah di
- blablacar.co.uk
- Telefon
- +34 910 207 007
- E-mel
- alsa@alsa.es
- Tapak web
- alsa.com















