Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome dengan kereta api, bas, kereta, teksi, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4571 kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Fiumicino Aeroporto ke Roma Terminitrain 4571 / ...
47 min€6–8Bas
Paling murah- Naiki bas dari Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa ke Rome Vaticanbus SIT Bus Shuttle
1 j 30 min€3–17Pandu 32.3 km
- Pandu dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Romecar 32.3 km
31 min€5–8Teksi
- Naiki teksi dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rometaxi 32.3 km
31 min€50–60Berkongsi kenderaan
- Naiki berkongsi kenderaan dari Fiumicino ke Rome30.3 km
1 j 13 min€4
Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome adalah berkongsi kenderaan yang berharga €4 dan mengambil masa 1j 13m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome adalah pandu yang berharga €5 - €8 dan mengambil masa 31 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa dan tiba di Rome Vatican. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 15m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Fiumicino Aeroporto dan tiba di Flaminio melalui Termini. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 47 min.
Jarak antara Fiumicino dan Palazzo Ripetta, Rome adalah 35 km. Jarak jalan raya ialah 32.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 4571 kereta api yang memerlukan 47 min dan berharga €6 - €9.
Ia mengambil masa lebih kurang 47 min untuk bertolak dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Fiumicino Palazzo Ripetta, Rome ke bas, dikendalikan oleh Kautra, berlepas dari stesen Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa.
Perkhidmatan Fiumicino Palazzo Ripetta, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Fiumicino Aeroporto.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome adalah dengan barisan 4571 kereta api yang mengambil masa 47 min dan berharga €6 - €9. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €3 - €17 dan mengambil masa 1j 30m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Fiumicino, Itali dan Palazzo Ripetta, Rome, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Fiumicino Aeroporto ke Roma Termini
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €4–7
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- (+370 37) 34 24 40
- E-mel
- info@kautra.lt
- Tapak web
- kautra.lt
Bas dari Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa ke Rome Vatican
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3–7
- Jadual di
- autobusubilietai.lt
- Telefon
- (+39) 06 5916826
- E-mel
- sit@sitbus.com
- Tapak web
- sitbusshuttle.com
Bas dari Fiumicino Piazza Generale Carlo Alberto dalla Chiesa ke Rome Vatican
- Tempoh Purata
- 1 j 15 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €7–17
- Tapak web
- https://www.sitbusshuttle.com/
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Fiumicino ke Rome
- Tempoh Purata
- 49 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €4
- Jadual di
- blablacar.com
- Tempoh Purata
- 31 min
- Anggaran harga
- €50–60
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 66189097
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Fiumicino Palazzo Ripetta, Rome ke bas, dikendalikan oleh Kautra, tiba di stesen Rome Vatican.
Perkhidmatan Fiumicino Palazzo Ripetta, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Roma Termini.
Ya, jarak pemanduan antara Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome adalah 32 km. Ia mengambil masa lebih kurang 31 min untuk memandu dari Fiumicino ke Palazzo Ripetta, Rome.
Tempah tiket Fiumicino Palazzo Ripetta, Rome ke bas anda dalam talian dengan Distribusion.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Fiumicino dan Palazzo Ripetta, Rome. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.









