Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 4571 kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Fiumicino Aeroporto ke Roma Terminitrain 4571 / ...
55 min€8Bas, barisan 490 bas
Paling murah- Naiki bas dari FIUMICINO | Aeroporto ke ROMA | Capolinea Cornelia # f1bus Os911d / ...
- Naiki bas dari Cornelia ke S. Paolo Del Brasilebus 490
2 j 13 min€4–11Bas
- Naiki bas dari Fiumicino Aeroporto T3 ke Roma Termini Marsalabus SIT Bus Shuttle
1 j 20 min€7Teksi
- Naiki teksi dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rometaxi 30 km
28 min€70–85Pandu 30 km
- Pandu dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Romecar 30 km
28 min€5–7Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Rome Airport ke nhow Roma, Rometowncar 29.9 km
28 min€54–57
Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome adalah pandu yang berharga €4 - €7 dan mengambil masa 28 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome adalah perkhidmatan memandu yang berharga €54 - €57 dan mengambil masa 28 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Fiumicino Aeroporto T3 dan tiba di Roma Termini Marsala. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Fiumicino Aeroporto dan tiba di Roma Termini. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Jarak antara Fiumicino Aeroporto dan nhow Roma, Rome adalah 34 km. Jarak jalan raya ialah 30 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome tanpa kereta adalah dengan barisan 4571 kereta api yang memerlukan 55 min dan berharga €8.
barisan 4571 kereta api dari Fiumicino Aeroporto ke Roma Termini mengambil masa 32 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Fiumicino Aeroporto nhow Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh SIT Bus Shuttle, berlepas dari stesen Fiumicino Aeroporto T3.
Perkhidmatan Fiumicino Aeroporto nhow Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, berlepas dari stesen Fiumicino Aeroporto.
Cara terbaik untuk bertolak dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome adalah dengan barisan 4571 kereta api yang mengambil masa 55 min dan berharga €8. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €7 dan mengambil masa 1j 20m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Fiumicino Aeroporto, Itali dan nhow Roma, Rome, Itali?
- Telefon
- +39.06.5210550
- Tapak web
- trenitalia.com
Kereta api dari Fiumicino Aeroporto ke Roma Termini
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €8
- Jadual di
- trenitalia.com
- Tempah di
- trenitalia.com
- Telefon
- (+39) 06 5916826
- E-mel
- sit@sitbus.com
- Tapak web
- sitbusshuttle.com
Bas dari Fiumicino Aeroporto T3 ke Roma Termini Marsala
- Tempoh Purata
- 1 j
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €7
- Tapak web
- https://www.sitbusshuttle.com/
- Telefon
- 800 174 471
- Tapak web
- servizi.cotralspa.it
Bas dari FIUMICINO | Aeroporto ke ROMA | Capolinea Cornelia # f1
- Tempoh Purata
- 1 j 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–4
- Jadual di
- servizi.cotralspa.it
- Telefon
- +39 06 46951
- Tapak web
- atac.roma.it
Bas dari Cornelia ke S. Paolo Del Brasile
- Tempoh Purata
- 36 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2–7
- Jadual di
- muoversiaroma.it
- 100-minute intergrated ticket
- €2
- 24-hour ticket
- €7
- Tapak web
- mydriver.com
Perkhidmatan memandu dari Rome Airport ke nhow Roma, Rome
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- atas permintaan
- Anggaran harga
- €54–57
- Jadual di
- mydriver.com
- Tempah di
- mydriver.com
- Tempoh Purata
- 28 min
- Anggaran harga
- €70–85
Samarcanda
- Telefon
- +39 06 5551
- Tapak web
- 065551.it
Radiotaxi 3570
- Telefon
- +39 06 3570
- Tapak web
- 3570.it
Pronto Taxi 6645
- Telefon
- +39 06 6645
- Tapak web
- 6645.eu
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Fiumicino Aeroporto nhow Roma, Rome ke bas, dikendalikan oleh SIT Bus Shuttle, tiba di stesen Roma Termini Marsala.
Perkhidmatan Fiumicino Aeroporto nhow Roma, Rome ke kereta api, dikendalikan oleh Trenitalia, tiba di stesen Roma Termini.
Ya, jarak pemanduan antara Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome adalah 30 km. Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk memandu dari Fiumicino Aeroporto ke nhow Roma, Rome.













