Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli dengan bas, trem, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 23 bas
Terbaik- Naiki bas dari Campo Sportivo Rifredi ke Roma Agnoletti23
55 minPandu 11.5 km
Paling murah- Pandu dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli11.5 km
14 min€2–3Trem, bas
- Naiki trem dari Alamanni - Stazione Smn ke Cavour AT2
- Naiki bas dari Viale Matteotti ke Bagno A Ripoli_V351 A / ...
1 j 15 min€5–8Teksi
- Naiki teksi dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli11.5 km
14 min€17–21
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli adalah teksi yang berharga €17 - €21 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Campo Sportivo Rifredi dan tiba di Roma Agnoletti. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 50 min.
Jarak antara Firenze Rifredi Station dan Bagno a Ripoli adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 11.5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli tanpa kereta adalah dengan barisan 23 bas yang memerlukan 55 min dan berharga .
barisan 23 bas dari Campo Sportivo Rifredi ke Roma Agnoletti mengambil masa 50 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Firenze Rifredi Station Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane - Urbano Area Metropolitana Fiorentina, berlepas dari stesen Campo Sportivo Rifredi.
Perkhidmatan Firenze Rifredi Station Bagno a Ripoli ke bas, dikendalikan oleh Autolinee Toscane - Urbano Area Metropolitana Fiorentina, tiba di stesen Roma Agnoletti.
Ya, jarak pemanduan antara Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk memandu dari Firenze Rifredi Station ke Bagno a Ripoli.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Firenze Rifredi Station, Itali dan Bagno a Ripoli, Itali?
- Telefon
- +39 800 964 424
- E-mel
- info@gestramvia.it
- Tapak web
- gestramvia.it
Trem dari Alamanni - Stazione Smn ke Cavour A
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- gestramvia.it
- 2nd Class
- €2
- Telefon
- +39 055 849 0505
- E-mel
- servizioclienti@at-bus.it
- Tapak web
- at-bus.it
Bas dari Campo Sportivo Rifredi ke Roma Agnoletti
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Jadual di
- at-bus.it
- Telefon
- +39 800 142 424
- Tapak web
- at-bus.it
Bas dari Viale Matteotti ke Bagno A Ripoli_V
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- at-bus.it
- Telefon
- +39 055 849 0505
- E-mel
- servizioclienti@at-bus.it
- Tapak web
- at-bus.it
Bas dari Viale Matteotti ke Bagno A Ripoli_V
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- 5 kali seminggu
- Anggaran harga
- €1–3
- Jadual di
- at-bus.it
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- €17–21
Taxi4390
- Telefon
- +39 055 4390
- Tapak web
- 4390.it
Taxi 4242
- Telefon
- +39 055 4242
- Tapak web
- 4242.it





