Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Ferndown ke Santa Pod Raceway dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki train dari Bournemouth ke London Waterlootrain Weymouth - London Waterloo / ...
- Naiki train dari London St Pancras Intl ke Wellingboroughtrain London St Pancras International - Corby / ...
4 j 37 min£104–180Pandu 144.5 bt
Paling murah- Pandu dari Ferndown ke Santa Pod Racewaycar 144.5 bt
2 j 33 min£37–53Bas
- Naiki bus dari Bournemouth ke London Heathrow Airportbus Uk061
- Naiki bus dari London Heathrow Airport ke Northamptonbus Uk900 / ...
5 j 31 min£101–132Kereta api melalui Bedford
- Naiki train dari Bournemouth ke London Waterlootrain Weymouth - London Waterloo / ...
- Naiki train dari London Bridge ke Bedfordtrain Brighton - Bedford / ...
6 j 8 min£93–149
Membandingkan Pilihan Perjalanan Anda
Cara paling murah untuk pergi dari Ferndown ke Santa Pod Raceway adalah pandu yang berharga £35 - £55 dan mengambil masa 2j 33m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Ferndown ke Santa Pod Raceway adalah pandu yang berharga £35 - £55 dan mengambil masa 2j 33m.
Tidak, tiada bas terus dari Ferndown ke Santa Pod Raceway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Church Road dan tiba di Northampton melalui Bournemouth dan London Heathrow Airport. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j 31m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Ferndown ke Santa Pod Raceway. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Bournemouth dan tiba di Wellingborough melalui Waterloo station dan London St Pancras Intl. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 37m.
Jarak antara Ferndown dan Santa Pod Raceway adalah 190 batu. Jarak jalan raya ialah 145.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ferndown ke Santa Pod Raceway tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 4j 37m dan berharga £100 - £180.
Ia mengambil masa lebih kurang 4j 37m untuk bertolak dari Ferndown ke Santa Pod Raceway, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Ferndown Santa Pod Raceway ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, berlepas dari stesen Bournemouth.
Perkhidmatan Ferndown Santa Pod Raceway ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Bournemouth.
Cara terbaik untuk bertolak dari Ferndown ke Santa Pod Raceway adalah dengan kereta api yang mengambil masa 4j 37m dan berharga £100 - £180. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £100 - £140 dan mengambil masa 5j 31m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Ferndown, England dan Santa Pod Raceway, England?
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- South Western Railway
Kereta api dari Bournemouth ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 1 j 53 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £35–85
- Jadual di
- South Western Railway
Kereta api dari Bournemouth ke London Waterloo
- Tempoh Purata
- 1 j 53 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £35–85
- Jadual di
- South Western Railway
- Telefon
- 03457 125 678
- Tapak web
- eastmidlandsrailway.co.uk
Kereta api dari London St Pancras Intl ke Wellingborough
- Tempoh Purata
- 51 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £29–45
- Jadual di
- eastmidlandsrailway.co.uk
- Telefon
- +44 (0)345 026 4700
- Tapak web
- Thameslink
Kereta api dari London Bridge ke Bedford
- Tempoh Purata
- 1 j 18 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £35
- Jadual di
- Thameslink
- Telefon
- +49 30 300 137 300
- E-mel
- service@flixbus.com
- Tapak web
- FlixBus
Bas dari Bournemouth ke London Heathrow Airport
- Tempoh Purata
- 2 j 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £11–17
- Jadual di
- FlixBus
Bas dari London Heathrow Airport ke Northampton
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £7–12
- Jadual di
- FlixBus
Tempahan & Cara untuk Ke Sana
Perkhidmatan Ferndown Santa Pod Raceway ke bas, dikendalikan oleh FlixBus, tiba di stesen London Heathrow Airport.
Perkhidmatan Ferndown Santa Pod Raceway ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen London Waterloo.
Ya, jarak pemanduan antara Ferndown ke Santa Pod Raceway adalah 145 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 2j 33m untuk memandu dari Ferndown ke Santa Pod Raceway.


















