Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay dengan kereta api, bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 170 bas
Terbaik- Naiki kereta api dari Feltham ke Clapham Junctiontrain Windsor & Eton Riverside - London Waterloo / ...
- Naiki bas dari Clapham Junction Station / The Falcon ke Chelsea Physic Gardenbus 170
51 min£5–30Pandu 13.5 bt
Paling murah- Pandu dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsaycar 13.5 bt
30 min£4–5Kereta api, kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api dari Feltham ke Richmond (London)train Windsor & Eton Riverside - London Waterloo / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Richmond station ke Sloane Square stationsubway District
58 min£9–25Teksi
- Naiki teksi dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsaytaxi 13.5 bt
30 min£35–45Kereta api, barisan 319 bas
- Naiki kereta api dari Feltham ke Clapham Junctiontrain Windsor & Eton Riverside - London Waterloo / ...
- Naiki bas dari Clapham Junction Station / The Falcon ke Markham Streetbus 319 / ...
58 min£7–13
Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay dengan kereta api, bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay adalah pandu yang berharga £3 - £5 dan mengambil masa 30 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay adalah teksi yang berharga £35 - £45 dan mengambil masa 30 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Feltham dan tiba di Sloane Square station melalui Richmond station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 58 min.
Jarak antara Feltham dan Restaurant Gordon Ramsay adalah 15 batu. Jarak jalan raya ialah 13.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 170 bas yang memerlukan 51 min dan berharga £5 - £30.
Ia mengambil masa lebih kurang 51 min untuk bertolak dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Feltham Restaurant Gordon Ramsay ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, berlepas dari stesen Feltham.
Perkhidmatan Feltham Restaurant Gordon Ramsay ke kereta api, dikendalikan oleh South Western Railway, tiba di stesen Richmond (London).
Ya, jarak pemanduan antara Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay adalah 14 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 30 min untuk memandu dari Feltham ke Restaurant Gordon Ramsay.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Feltham, London Raya, England dan Restaurant Gordon Ramsay, England?
- Telefon
- 0345 6000 650
- Tapak web
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Feltham ke Clapham Junction
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £4–10
- Jadual di
- southwesternrailway.com
Kereta api dari Feltham ke Richmond (London)
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2–5
- Jadual di
- southwesternrailway.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Richmond station ke Sloane Square station
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £7–20
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Clapham Junction Station / The Falcon ke Chelsea Physic Garden
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £1–20
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–20
- Telefon
- +44 344 800 44 11
- E-mel
- customer.services@arriva.co.uk
- Tapak web
- arrivabus.co.uk
Bas dari Clapham Junction Station / The Falcon ke Markham Street
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £3
- Tempoh Purata
- 30 min
- Anggaran harga
- £35–45
Feltham Taxi Minicab
- Telefon
- +44 20 3000 7606
- Tapak web
- felthamtaximinicab.co.uk
Feltham Station Cars
- Telefon
- +44 20 8893 2222
- Tapak web
- felthamstationcars.co.uk
Abbey Cars Group
- Telefon
- +44 20 8890 3333











