Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Feltham (Stesen) ke Heathrow Terminals 2 & 3 dengan bas, kereta api bawah tanah, teksi, atau perkhidmatan memandu
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki bas dari Feltham Assembly Hall ke Hatton Cross Station285 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Hatton Cross Station ke Heathrow Terminals 1-2-3 stationPiccadilly
19 min£4–5Teksi
- Naiki teksi dari Feltham (Stesen) ke Heathrow Terminals 2 & 35.1 bt
9 min£15–19Perkhidmatan memandu
- Naiki perkhidmatan memandu dari Feltham (Stesen) ke London Heathrow Airport5.3 bt
10 minBarisan 285 bas
- Naiki bas dari Feltham Station ke Heathrow Central Bus Station285
22 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Feltham (Stesen) ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah bas dan kereta api bawah tanah yang berharga £4 - £5 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Feltham (Stesen) ke Heathrow Terminals 2 & 3 adalah teksi yang berharga £15 - £19 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Feltham Station dan tiba di Heathrow Central Bus Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Jarak antara Feltham (Stesen) dan Heathrow Terminals 2 & 3 adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Feltham (Stesen) ke Heathrow Terminals 2 & 3 tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 19 min dan berharga £4 - £5.
Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk bertolak dari Feltham (Stesen) ke Heathrow Terminals 2 & 3, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Feltham (Stesen) Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, berlepas dari stesen Feltham Station.
Perkhidmatan Feltham (Stesen) Heathrow Terminals 2 & 3 ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, tiba di stesen Heathrow Central Bus Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Feltham (Stesen), England dan Heathrow Terminals 2 & 3, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Hatton Cross Station ke Heathrow Terminals 1-2-3 station
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari Feltham Assembly Hall ke Hatton Cross Station
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
Bas dari Feltham Station ke Heathrow Central Bus Station
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Feltham Assembly Hall ke Hatton Cross Station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- £15–19
Feltham Taxi Minicab
- Telefon
- +44 20 3000 7606
- Tapak web
- felthamtaximinicab.co.uk
Feltham Station Cars
- Telefon
- +44 20 8893 2222
- Tapak web
- felthamstationcars.co.uk
Abbey Cars Group
- Telefon
- +44 20 8890 3333
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- atas permintaan


