Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah melalui Hoehyeon Station
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Express Bus Terminal Station ke Chungmuro Station3-Orange
20 min₩2,698–3,695Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Express Bus Terminal Station ke Chungmuro Station3-Orange
32 min₩1,400–1,900Teksi
- Naiki teksi dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul7.7 km
8 min₩12,000–15,000Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul7.5 km
1 j 30 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul adalah kereta api bawah tanah yang berharga ₩1,400 - ₩1,900 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul adalah teksi yang berharga ₩12,000 - ₩15,000 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Express Bus Terminal Station dan tiba di Chungmuro Station. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Jarak antara Express Bus Terminal Station dan 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul adalah 11 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah melalui Hoehyeon Station yang memerlukan 20 min dan berharga ₩2,700 - ₩3,700.
Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk bertolak dari Express Bus Terminal Station ke 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Express Bus Terminal Station 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, berlepas dari stesen Express Bus Terminal Station.
Perkhidmatan Express Bus Terminal Station 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, tiba di stesen Chungmuro Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Express Bus Terminal Station, Korea Selatan dan 24 Guesthouse Myeongdong Town, Seoul, Korea Selatan?
- Telefon
- +82 1577 1234
- Tapak web
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Express Bus Terminal Station ke Chungmuro Station
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,400–1,900
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- ₩12,000–15,000
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr




