Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Exeter St Davids ke Exeter bus Station dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari St Davids Station ke Cheeke Street4 / ...
10 min£2–3Barisan 647 bas
- Naiki bas dari Kilbarran Rise ke St Sidwell's School647
16 minTeksi
- Naiki teksi dari Exeter St Davids ke Exeter bus Station1.3 bt
4 min£11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Exeter St Davids ke Exeter bus Station1.1 bt
21 min
Exeter St Davids ke Exeter bus Station dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Exeter St Davids ke Exeter bus Station adalah bas yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Exeter St Davids ke Exeter bus Station adalah teksi yang berharga £11 - £14 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari St Davids Station dan tiba di Cheeke Street. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Exeter St Davids dan Exeter bus Station adalah 1 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Exeter St Davids ke Exeter bus Station tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 10 min dan berharga £2 - £3.
bas dari St Davids Station ke Cheeke Street mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Exeter St Davids Exeter bus Station ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, berlepas dari stesen St Davids Station.
Perkhidmatan Exeter St Davids Exeter bus Station ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach South West, tiba di stesen Cheeke Street.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Exeter St Davids, England dan Exeter bus Station, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari St Davids Station ke Cheeke Street
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- 01392 872900
- E-mel
- info@dartline-coaches.co.uk
- Tapak web
- dartline-coaches.co.uk
Bas dari St Davids Station ke Cheeke Street
- Tempoh Purata
- 7 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Tapak web
- Dartline Coaches
- Telefon
- 01363 82200
- Tapak web
- mdcoaches.co.uk
Bas dari Kilbarran Rise ke St Sidwell's School
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Tapak web
- MD Coaches
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- £11–14
ZCars
- Telefon
- +44 1392 422 888
White Swan Taxis
- Telefon
- +44 1392 278 784
- Tapak web
- whiteswantaxis.co.uk
Totnes Taxis Ltd
- Telefon
- +44 1803 868686
- Tapak web
- totnestaxis.co.uk
Roadrunner Taxis Totnes
- Telefon
- +44 1803 732 834
- Tapak web
- roadrunnertaxistotnes.co.uk
Exe Cars
- Telefon
- +44 1392 555 555
- Tapak web
- exetercars.com
Apple Taxis Exeter
- Telefon
- +44 1392 666 666
- Tapak web
- appletaxisexeter.co.uk


