Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 4 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Exchange Place ke World Trade CenterPath
- Naiki kereta api bawah tanah dari Fulton St ke Grand Central-42 St4 / ...
24 minKereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Grove Street ke 33rd StreetPath
47 min$3Bas
- Naiki bas dari Park Row/Beekman St ke 3 Av/E 42 StM103
1 j$5–10Teksi
- Naiki teksi dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal6.5 bt
14 min$30–40Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal7.5 bt
1 j 5 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal adalah kereta api yang berharga $3 dan mengambil masa 47 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal adalah teksi yang berharga $30 - $40 dan mengambil masa 14 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Grove Street dan tiba di 33rd Street. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 19 min.
Jarak antara Exchange Place (Stesen) dan Grand Central Terminal adalah 5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 4 kereta api bawah tanah yang memerlukan 24 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk bertolak dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Exchange Place (Stesen) Grand Central Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh PATH, berlepas dari stesen Exchange Place.
Cara terbaik untuk bertolak dari Exchange Place (Stesen) ke Grand Central Terminal adalah dengan kereta api yang mengambil masa 47 min dan berharga $3. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga $5 - $10 dan mengambil masa 1j.
Perkhidmatan Exchange Place (Stesen) Grand Central Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh PATH, tiba di stesen World Trade Center.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Exchange Place (Stesen), NJ, Amerika Syarikat dan Grand Central Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 800 234-7284
- Tapak web
- panynj.gov
Kereta api dari Exchange Place ke World Trade Center
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- panynj.gov
- Adult
- $3
Kereta api dari Grove Street ke 33rd Street
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $3
- Jadual di
- panynj.gov
- Adult
- $3
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Park Row/Beekman St ke 3 Av/E 42 St
- Tempoh Purata
- 37 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
- Tempoh Purata
- 14 min
- Anggaran harga
- $30–40
Yellow Cab
- Telefon
- +1 866-983-4195
- Tapak web
- yellowcabnyctaxi.com
Newark Airport Taxi
- Telefon
- +1 973-273-4420
- Tapak web
- newarkairporttaxi.us
Jacob's Taxi Service
- Telefon
- +1 973-673-5900
- Tapak web
- jacobstaxiservice.com
Gold Lincoln Taxi
- Telefon
- +1 973-344-5566
- Tapak web
- goldlincolntaxinj.com
NYC.gov
- Tapak web
- nyc.gov
La Revancha
- Telefon
- +1 718-236-2424
- Tapak web
- larevancha.net
Chico Express
- Telefon
- +1 718-256-6666
- Tapak web
- chicoexpress.net
Bay Express
- Telefon
- +1 718-232-3434
Scotty's Taxi
- Telefon
- +1 210-943-1234
- Tapak web
- scottystaxicab.com
Lime Car Service & Taxi
- Telefon
- +1 201-461-9999
- Tapak web
- limetaxicab.com
Babes Taxi
- Telefon
- +1 201-944-6800
- Tapak web
- babestaxi.com
Elizabeth Taxi
- Telefon
- +1 908-344-1729
- Tapak web
- elizabethtaxi.com
Black Cabby
- Telefon
- +1 908-76-82947
- Tapak web
- blackcabby.com






