Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople dengan kereta api, trem, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Metro, trem
Terbaik- Naiki kereta api dari Esenler Otogar ke AksarayM1a
- Naiki trem dari Yusufpaşa ke SultanahmetT1
28 minPandu 11.3 km
Paling murah- Pandu dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople11.3 km
15 min₺56–81Bas
- Naiki bas dari Istanbul Otogar ke Nişanca50R
- Naiki bas dari Nişanca ke Vezneciler50V
55 min₺70–80Teksi
- Naiki teksi dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople11.3 km
15 min₺390–470
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople adalah pandu yang berharga 55 ₺ - 85 ₺ dan mengambil masa 15 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople adalah teksi yang berharga 390 ₺ - 470 ₺ dan mengambil masa 15 min.
Tidak, tiada bas terus dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Istanbul Otogar dan tiba di Vezneciler melalui Nişanca. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 55 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Esenler Otogar dan tiba di Sultanahmet melalui Yusufpaşa. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 28 min.
Jarak antara Esenler Coach Terminal dan Hippodrome of Constantinople adalah 10 km. Jarak jalan raya ialah 11.3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople tanpa kereta adalah dengan Metro dan trem yang memerlukan 28 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk bertolak dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Esenler Coach Terminal Hippodrome of Constantinople ke bas, dikendalikan oleh İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), berlepas dari stesen Istanbul Otogar.
Perkhidmatan Esenler Coach Terminal Hippodrome of Constantinople ke kereta api, dikendalikan oleh Istanbul Ulasim, berlepas dari stesen Esenler Otogar.
Perkhidmatan Esenler Coach Terminal Hippodrome of Constantinople ke bas, dikendalikan oleh İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), tiba di stesen Nişanca.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Esenler Coach Terminal, Turki dan Hippodrome of Constantinople, Turki?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +90 850 252 88 00
- E-mel
- info@metro.istanbul
- Tapak web
- metro.istanbul
Kereta api dari Esenler Otogar ke Aksaray
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- metro.istanbul
Trem dari Yusufpaşa ke Sultanahmet
- Tempoh Purata
- 9 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- metro.istanbul
- Telefon
- +90 212 372 22 22
- E-mel
- iett@iett.gov.tr
- Tapak web
- iett.istanbul
Bas dari Istanbul Otogar ke Nişanca
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- ₺40
- Jadual di
- iett.istanbul
Bas dari Nişanca ke Vezneciler
- Tempoh Purata
- 14 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- ₺30–40
- Jadual di
- iett.istanbul
- Tempoh Purata
- 15 min
- Anggaran harga
- ₺390–470
Pera Taxi
- Telefon
- +902122438399
- Tapak web
- firmasec.com
OZ Taxi
- Telefon
- +90 2122441567
- Tapak web
- onlinetaksi.com
Newton taxi Istanbul
- Telefon
- +905444513219
- Tapak web
- newtontaxi.net
Ayasofya Taxi
- Telefon
- +902125181160
- Tapak web
- firmasec.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Esenler Coach Terminal Hippodrome of Constantinople ke kereta api, dikendalikan oleh Istanbul Ulasim, tiba di stesen Aksaray.
Ya, jarak pemanduan antara Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 15 min untuk memandu dari Esenler Coach Terminal ke Hippodrome of Constantinople.










