Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Epsom ke Merland Rise Recreational Ground dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 460 bas
Terbaik- Naiki bas dari Heathcote Road ke Chetwode Roadbus 460
12 min£1–3Teksi
- Naiki teksi dari Epsom ke Merland Rise Recreational Groundtaxi 3.3 bt
7 min£10–12Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Epsom ke Merland Rise Recreational Groundwalk 3.1 bt
1 jBarisan 460 bas melalui Methodist Church
- Naiki bas dari Methodist Church ke Merefield Gardensbus 460
15 min£1–3Barisan 480 bas
- Naiki bas dari Methodist Church ke Headley Drivebus 460 / ...
16 min£1–3
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Epsom ke Merland Rise Recreational Ground adalah barisan 460 bas yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 12 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Epsom ke Merland Rise Recreational Ground adalah teksi yang berharga £10 - £12 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Heathcote Road dan tiba di Chetwode Road. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Epsom dan Merland Rise Recreational Ground adalah 3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Epsom ke Merland Rise Recreational Ground tanpa kereta adalah dengan barisan 460 bas yang memerlukan 12 min dan berharga £1 - £3.
barisan 460 bas dari Heathcote Road ke Chetwode Road mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Epsom Merland Rise Recreational Ground ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, berlepas dari stesen Heathcote Road.
Perkhidmatan Epsom Merland Rise Recreational Ground ke bas, dikendalikan oleh Metrobus, tiba di stesen Chetwode Road.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Epsom, England dan Merland Rise Recreational Ground, England?
- Telefon
- +44 1293 449191
- E-mel
- info@metrobus.co.uk
- Tapak web
- metrobus.co.uk
Bas dari Heathcote Road ke Chetwode Road
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £1–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
Bas dari Methodist Church ke Merefield Gardens
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £1–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
Bas dari Methodist Church ke Headley Drive
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Tapak web
- https://www.metrobus.co.uk/
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- £10–12
Sonic Carz
- Telefon
- +44 1372 253 344
- Tapak web
- soniccarz.co.uk
Epsom Black Taxis
- Telefon
- +44 1372 888 111
Epsom Airport Transfers
- Telefon
- +44 2036 426 052
- Tapak web
- epsomairporttransfer.co.uk






