Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts dengan bas, kereta kabel, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 114 bas
Terbaik- Naiki bas dari Sansome St & Sacramento St ke Richardson Ave & Francisco St114 / ...
32 min$4–7Kereta kabel, barisan 101 bas
- Naiki kereta kabel dari California St & Davis St ke California St & Van Ness AveCa
- Naiki bas dari Van Ness Ave & Clay St ke Richardson Ave & Francisco St101 / ...
41 min$6–9Teksi
- Naiki teksi dari Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts3.7 bt
7 min$17–22Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts3.4 bt
1 j 6 minBarisan 101 bas
- Naiki bas dari Salesforce Transit Center-Bus Plaza Bay A ke Richardson Ave & Francisco St101 / ...
37 min$4–7
Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts adalah barisan 114 bas yang berharga $4 - $7 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts adalah teksi yang berharga $17 - $22 dan mengambil masa 7 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Sansome St & Sacramento St dan tiba di Richardson Ave & Francisco St. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Jarak antara Embarcadero (Stesen) dan Palace of Fine Arts adalah 4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Embarcadero (Stesen) ke Palace of Fine Arts tanpa kereta adalah dengan barisan 114 bas yang memerlukan 32 min dan berharga $4 - $7.
barisan 114 bas dari Sansome St & Sacramento St ke Richardson Ave & Francisco St mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Embarcadero (Stesen) Palace of Fine Arts ke bas, dikendalikan oleh Golden Gate Transit, berlepas dari stesen Sansome St & Sacramento St.
Perkhidmatan Embarcadero (Stesen) Palace of Fine Arts ke bas, dikendalikan oleh Golden Gate Transit, tiba di stesen Richardson Ave & Francisco St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Embarcadero (Stesen), CA, Amerika Syarikat dan Palace of Fine Arts, CA, Amerika Syarikat?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +1 415.701.2311
- Tapak web
- sfmta.com
Kereta kabel dari California St & Davis St ke California St & Van Ness Ave
- Tempoh Purata
- 16 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $2–8
- Jadual di
- sfmta.com
- Telefon
- +1 415-921-5858
- E-mel
- bridgecomments@goldengate.org
- Tapak web
- goldengate.org
Bas dari Sansome St & Sacramento St ke Richardson Ave & Francisco St
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $4–7
- Jadual di
- goldengatetransit.org
- Adult
- $4–7
Bas dari Van Ness Ave & Clay St ke Richardson Ave & Francisco St
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $4–7
- Jadual di
- goldengatetransit.org
- Adult
- $4–7
Bas dari Salesforce Transit Center-Bus Plaza Bay A ke Richardson Ave & Francisco St
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $4–7
- Jadual di
- goldengatetransit.org
- Adult
- $4–7
- Tempoh Purata
- 7 min
- Anggaran harga
- $17–22
Yellow Cab
- Telefon
- +1 415.333.3333
- Tapak web
- yellowcabsf.com
SF Green Cab
- Telefon
- +1 415-626-4733
- Tapak web
- greencabsf.com
Coastside TAxi
- Telefon
- +1 650-333-3505
- Tapak web
- coastsidetaxi.com
