Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Elstree ke Elephant and Castle dengan kereta api, bas, teksi, kereta, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Elstree & Borehamwood ke Elephant & CastleSt Albans City - Sutton / ...
38 min£10–14Pandu 14.8 bt
Paling murah- Pandu dari Elstree ke Elephant and Castle14.8 bt
37 min£4–6Bas
- Naiki bas dari Edgware Bus Station ke Trafalgar SquareN113
1 j 34 min£5–16Teksi
- Naiki teksi dari Elstree ke Elephant and Castle14.8 bt
37 min£60–80Barisan 107 bas, kereta api bawah tanah
- Naiki bas dari Watling Court ke Edgware Station107
- Naiki kereta api bawah tanah dari Edgware station ke Elephant & Castle stationNorthern
54 min£4–7
Elstree ke Elephant and Castle dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Elstree ke Elephant and Castle adalah pandu yang berharga £3 - £6 dan mengambil masa 37 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Elstree ke Elephant and Castle adalah teksi yang berharga £60 - £80 dan mengambil masa 37 min.
Tidak, tiada bas terus dari Elstree ke Elephant and Castle. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Watling Court dan tiba di Elephant & Castle / London Rd melalui Edgware Bus Station dan Trafalgar Square/Charing Cross. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 34m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Elstree & Borehamwood dan tiba di Elephant & Castle. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 38 min.
Jarak antara Elstree dan Elephant and Castle adalah 15 batu. Jarak jalan raya ialah 14.9 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Elstree ke Elephant and Castle tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 38 min dan berharga £10 - £14.
kereta api dari Elstree & Borehamwood ke Elephant & Castle mengambil masa 38 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Elstree Elephant and Castle ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, berlepas dari stesen Edgware Bus Station.
Perkhidmatan Elstree Elephant and Castle ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, berlepas dari stesen Elstree & Borehamwood.
Cara terbaik untuk bertolak dari Elstree ke Elephant and Castle adalah dengan kereta api yang mengambil masa 38 min dan berharga £10 - £14. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga £5 - £16 dan mengambil masa 1j 34m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Elstree, England dan Elephant and Castle, London Raya, England?
- Telefon
- 0345 026 4700
- Tapak web
- thameslinkrailway.com
Kereta api dari Elstree & Borehamwood ke Elephant & Castle
- Tempoh Purata
- 38 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £10–14
- Jadual di
- thameslinkrailway.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Edgware station ke Elephant & Castle station
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–5
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £3–5
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customerservices@tfl.gov.uk
- Tapak web
- metroline.co.uk
Bas dari Edgware Bus Station ke Trafalgar Square
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
Bas dari Watling Court ke Edgware Station
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- metroline.co.uk
- Oyster Card
- £2
- Tapak web
- ratpdevtransitlondon.com
Bas dari Edgware Bus Station ke Trafalgar Square
- Tempoh Purata
- 1 j 5 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- ratpdevtransitlondon.com
- Tempoh Purata
- 37 min
- Anggaran harga
- £60–80
Mealing Taxis Ltd
- Telefon
- +44 1923 823 880
- Tapak web
- mealings.co.uk
Newline Cabs
- Telefon
- +44 1923 222 121
- Tapak web
- newlinecabs.co.uk
Alliance Taxis Watford
- Telefon
- +44 1923 805 300
- Tapak web
- alliancetaxiswatfo.wixsite.com
AA Metro Cars Watford
- Telefon
- +44 1923 353 535
A1 Taxis
- Telefon
- +44 1923 222 222
- Tapak web
- a1taxicabs.co.uk
Station Cars
- Telefon
- +44 20 8449 0000
- Tapak web
- stationcars.org.uk
Metro Radio Cars
- Telefon
- +44 20 8440 1234
- Tapak web
- metroradiocars.co.uk
Barnet Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8449 5555
- Tapak web
- barnetairporttransfers.co.uk
Fleet Cars
- Telefon
- +44 20 8427 2717
- Tapak web
- fleetlinecarsharrow.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Elstree Elephant and Castle ke bas, dikendalikan oleh Metroline Travel, tiba di stesen Trafalgar Square.
Perkhidmatan Elstree Elephant and Castle ke kereta api, dikendalikan oleh Thameslink, tiba di stesen Elephant & Castle.
Ya, jarak pemanduan antara Elstree ke Elephant and Castle adalah 15 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 37 min untuk memandu dari Elstree ke Elephant and Castle.
Tempah tiket Elstree Elephant and Castle ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.







