Rome2Rio

Bagaimana bertolak dariElephant and Castle ke Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potterdengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas, kereta atau teksi

Cari Pengangkutan ke Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Lihat semua pilihan

Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Elephant and Castle ke Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter dengan kereta api bawah tanah, kereta api, bas, kereta, atau teksi

Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.

  1. Kereta api bawah tanah, kereta api, bas

    Terbaik
    1. Naiki kereta api bawah tanah dari Elephant & Castle station ke Euston stationsubway
    2. Naiki kereta api dari London Euston ke Watford Junctiontrain
    3. Naiki bas dari Watford Junction station ke Grove Mill LanebusRa3
    1 j 13 min
  2. Pandu 22 bt

    Paling murah
    1. Pandu dari Elephant and Castle ke Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Pottercar22 bt
    40 min
    £6–8
  3. Bas

    1. Naiki bas dari Baker Street Station, London ke Harry Potter Studios, LondonbusHarry Potter Tours
    2 j 33 min
  4. Teksi

    1. Naiki teksi dari Elephant and Castle ke Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Pottertaxi22 bt
    40 min
    £90–120

Soalan dan Jawapan

Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Elephant and Castle, London Raya, England dan Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter, England?

Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi

Pengendali kereta api
Pengendali bas
Pengendali lain