Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station dengan bas, kereta api, teksi, kereta, atau kereta api bawah tanah
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Kennington Road / Imperial War Museum ke Crystal Palace Park / Anerley HillN3
33 minPandu 5.6 bt
Paling murah- Pandu dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station5.6 bt
18 min£2Kereta api
- Naiki kereta api dari London Bridge ke Gipsy HillLondon Bridge - London Victoria / ...
38 min£6–7Teksi
- Naiki teksi dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station5.6 bt
18 min£27–32Kereta api bawah tanah, kereta api
- Naiki kereta api bawah tanah dari Elephant & Castle station ke Balham StationNorthern
- Naiki kereta api dari Balham ke Gipsy HillLondon Victoria - London Bridge / ...
44 min£5–9Barisan 363 bas
- Naiki bas dari Elephant & Castle / London Rd ke Crystal Palace Parade363
55 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station adalah pandu yang berharga £1 - £2 dan mengambil masa 18 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station adalah teksi yang berharga £27 - £32 dan mengambil masa 18 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kennington Road / Imperial War Museum dan tiba di Crystal Palace Park / Anerley Hill. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 28 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari London Bridge dan tiba di Gipsy Hill. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 30 min.
Jarak antara Elephant and Castle dan Crystal Palace (High Level) Station adalah 7 batu. Jarak jalan raya ialah 5.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 33 min dan berharga .
bas dari Kennington Road / Imperial War Museum ke Crystal Palace Park / Anerley Hill mengambil masa 28 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Elephant and Castle Crystal Palace (High Level) Station ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, berlepas dari stesen Kennington Road / Imperial War Museum.
Perkhidmatan Elephant and Castle Crystal Palace (High Level) Station ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen London Bridge.
Cara terbaik untuk bertolak dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station adalah dengan bas yang mengambil masa 33 min dan berharga . Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £6 - £7 dan mengambil masa 38 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Elephant and Castle, London Raya, England dan Crystal Palace (High Level) Station, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari London Bridge ke Gipsy Hill
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £6–7
- Jadual di
- southernrailway.com
Kereta api dari Balham ke Gipsy Hill
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £3–6
- Jadual di
- southernrailway.com
- Anytime Day Single
- £3–6
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Elephant & Castle station ke Balham Station
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–4
- Telefon
- +44 20 7788 8550
- E-mel
- customer.care@abellio.co.uk
- Tapak web
- transportukbus.com
Bas dari Kennington Road / Imperial War Museum ke Crystal Palace Park / Anerley Hill
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- transportukbus.com
Bas dari Elephant & Castle / London Rd ke Crystal Palace Parade
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Jadual di
- transportukbus.com
- Tempoh Purata
- 18 min
- Anggaran harga
- £27–32
Lambeth Cabs
- Telefon
- +44 20 3051 8618
- Tapak web
- lambethcabs.co.uk
Gipsy Hill Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 8659 9999
- Tapak web
- gipsyhillminicabs.co.uk
YDriv Limited
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- ydriv.com
Sydenham Cars
- Telefon
- +44 20 3925 5951
- Tapak web
- sydenhamcars.co.uk
Palmers Green Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- palmersgreentaxiscabs.co.uk
One-Number Taxi
- Telefon
- +44 871 871 8710
- Tapak web
- the-london-taxi.com
London Taxis Cabs
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- londontaxiscabs.com
Licenced London Taxi
- Telefon
- +44 20 3633 1777
- Tapak web
- licensedlondontaxi.co.uk
Call London Taxi
- Telefon
- +44 20 3813 1432
- Tapak web
- calllondontaxi.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Elephant and Castle Crystal Palace (High Level) Station ke bas, dikendalikan oleh Abellio London, tiba di stesen Crystal Palace Park / Anerley Hill.
Perkhidmatan Elephant and Castle Crystal Palace (High Level) Station ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen Gipsy Hill.
Ya, jarak pemanduan antara Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station adalah 6 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 18 min untuk memandu dari Elephant and Castle ke Crystal Palace (High Level) Station.
Tempah tiket Elephant and Castle Crystal Palace (High Level) Station ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.








