Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit dengan bas, trem, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 98 bas
Terbaik- Naiki bas dari George Street ke Royal Highland Showgroundbus 98
44 min£5Bas
Paling murah- Naiki bas dari Shandwick Place ke Ingliston Showgroundbus X19 / ...
51 min£1–3Trem
- Naiki trem dari Princes Street ke Edinburgh Airporttram T50 / ...
51 min£10Teksi
- Naiki teksi dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuittaxi 8.3 bt
19 min£28–35Pandu 8.3 bt
- Pandu dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuitcar 8.3 bt
19 min£2–3
Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit adalah bas yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 51 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit adalah teksi yang berharga £28 - £35 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari George Street dan tiba di Royal Highland Showground. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi Khamis, Jumaat, Hari Sabtu dan Ahad. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 34 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Princes Street dan tiba di Edinburgh Airport. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 32 min.
Jarak antara Edinburgh dan Ingliston Racing Circuit adalah 8 batu. Jarak jalan raya ialah 8.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit tanpa kereta adalah dengan barisan 98 bas yang memerlukan 44 min dan berharga £5.
barisan 98 bas dari George Street ke Royal Highland Showground mengambil masa 34 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Edinburgh Ingliston Racing Circuit ke bas, dikendalikan oleh Lothian, berlepas dari stesen George Street.
Perkhidmatan Edinburgh Ingliston Racing Circuit ke kereta api, dikendalikan oleh Edinburgh Trams, berlepas dari stesen Princes Street.
Perkhidmatan Edinburgh Ingliston Racing Circuit ke bas, dikendalikan oleh Lothian, tiba di stesen Royal Highland Showground.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Edinburgh, Scotland dan Ingliston Racing Circuit, Scotland?
- Telefon
- 0131 338 5780
- E-mel
- info@edinburghtrams.com
- Tapak web
- edinburghtrams.com
Trem dari Princes Street ke Edinburgh Airport
- Tempoh Purata
- 32 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £6–10
- Jadual di
- edinburghtrams.com
- Telefon
- +44 131 555 6363
- Tapak web
- lothianbuses.com
Bas dari George Street ke Royal Highland Showground
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £5
- Jadual di
- lothianbuses.com
- Telefon
- 0131 554 4494
- E-mel
- mail@lothianbuses.com
- Tapak web
- lothianbuses.com
Bas dari Shandwick Place ke Ingliston Showground
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £6
- Jadual di
- lothianbuses.com
- Telefon
- 03330 16 61 62
- E-mel
- enquiries@mcgillsscotlandeast.co.uk
- Tapak web
- mcgillsscotlandeast.co.uk
Bas dari Shandwick Place ke Ingliston Showground
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Jadual di
- mcgillsscotlandeast.co.uk
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- £28–35
E&I Taxis
- Telefon
- +44 131 554 6775
- Tapak web
- introducingedinburgh.com
Drymen Taxis
- Telefon
- +44 1360 660077
City Cabs Ltd
- Telefon
- +44 131 228 1211
- Tapak web
- citycabs.co.uk
Central Taxis Ltd
- Telefon
- +44 131 229 2468
- Tapak web
- taxis-edinburgh.co.uk
Capital Cars
- Telefon
- +44 131 777 7777
- Tapak web
- capitalcarsscotland.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Edinburgh Ingliston Racing Circuit ke kereta api, dikendalikan oleh Edinburgh Trams, tiba di stesen Edinburgh Airport.
Ya, jarak pemanduan antara Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit adalah 8 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Edinburgh ke Ingliston Racing Circuit.










