Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon dengan kereta api, bas, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Dublin Connolly ke Carrick On ShannonRe / ...
3 j 34 min€17–23Bas
- Naiki bas dari Tritonville Road ke Liffey Valley SCC1 / ...
- Naiki bas dari Liffey Valley SC ke Carrick-on-Shannon23
5 j€17–25Pandu 159.6 km
- Pandu dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon159.6 km
1 j 57 min€27–39Bas melalui Dublin, Airport
- Naiki bas dari Dublin, Airport ke Carrick-on-Shannon23
5 j 4 min€27–36
Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon adalah kereta api yang berharga €16 - €23 dan mengambil masa 3j 34m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon adalah pandu yang berharga €26 - €40 dan mengambil masa 1j 57m.
Tidak, tiada bas terus dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Tritonville Road dan tiba di Carrick-on-Shannon melalui Liffey Valley SC. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 5j.
Jarak antara Dublin Terminal 1 dan Carrick-on-Shannon adalah 165 km. Jarak jalan raya ialah 159.6 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 3j 34m dan berharga €16 - €23.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 34m untuk bertolak dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Dublin Terminal 1 Carrick-on-Shannon ke bas, dikendalikan oleh Dublin Bus, berlepas dari stesen Tritonville Road.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon adalah dengan kereta api yang mengambil masa 3j 34m dan berharga €16 - €23. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas, yang berharga €16 - €25 dan mengambil masa 5j.
Perkhidmatan Dublin Terminal 1 Carrick-on-Shannon ke bas, dikendalikan oleh Dublin Bus, tiba di stesen Liffey Valley SC.
Ya, jarak pemanduan antara Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon adalah 160 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 57m untuk memandu dari Dublin Terminal 1 ke Carrick-on-Shannon.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dublin Terminal 1, Ireland dan Carrick-on-Shannon, IE-LM, Ireland?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +353 1 836 6222
- E-mel
- info@irishrail.ie
- Tapak web
- irishrail.ie
Kereta api dari Dublin Connolly ke Carrick On Shannon
- Tempoh Purata
- 2 j 11 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €14–20
- Jadual di
- irishrail.ie
- Flexible
- €14–20
- Telefon
- +353 (01) 8734222
- E-mel
- customercomment@dublinbus.ie
- Tapak web
- dublinbus.ie
Bas dari Tritonville Road ke Liffey Valley SC
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- dublinbus.ie
- Cash Fare
- €3
- Telefon
- +353 1 836 6111
- Tapak web
- buseireann.ie
Bas dari Liffey Valley SC ke Carrick-on-Shannon
- Tempoh Purata
- 2 j 16 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €14–22
- Jadual di
- buseireann.ie
- Telefon
- 0818 15 15 15
- Tapak web
- expressway.ie
Bas dari Dublin, Airport ke Carrick-on-Shannon
- Tempoh Purata
- 2 j 46 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €21–30
- Jadual di
- expressway.ie
- Tempah di
- expressway.ie









