Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Dublin Castle ke Chester Beatty Library dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 11 bas
Terbaik- Naiki bas dari Adelaide Road ke Dawson Streetbus 11 / ...
21 min€3Bas
- Naiki bas dari Leeson Street Lower ke Wood Quaybus 37 / ...
32 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Dublin Castle ke Chester Beatty Librarytaxi 2 km
4 min€7–10Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Dublin Castle ke Chester Beatty Librarywalk 2 km
24 min
Dublin Castle ke Chester Beatty Library dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dublin Castle ke Chester Beatty Library adalah barisan 11 bas yang berharga €3 dan mengambil masa 21 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dublin Castle ke Chester Beatty Library adalah teksi yang berharga €7 - €10 dan mengambil masa 4 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Adelaide Road dan tiba di Dawson Street. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Jarak antara Dublin Castle dan Chester Beatty Library adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dublin Castle ke Chester Beatty Library tanpa kereta adalah dengan barisan 11 bas yang memerlukan 21 min dan berharga €3.
barisan 11 bas dari Adelaide Road ke Dawson Street mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Dublin Castle Chester Beatty Library ke bas, dikendalikan oleh Dublin Bus, berlepas dari stesen Adelaide Road.
Perkhidmatan Dublin Castle Chester Beatty Library ke bas, dikendalikan oleh Dublin Bus, tiba di stesen Dawson Street.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dublin Castle, Ireland dan Chester Beatty Library, Ireland?
- Telefon
- +353 (01) 8734222
- E-mel
- customercomment@dublinbus.ie
- Tapak web
- dublinbus.ie
Bas dari Adelaide Road ke Dawson Street
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- dublinbus.ie
- Cash Fare
- €3
Bas dari Leeson Street Lower ke Wood Quay
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- dublinbus.ie
- Cash Fare
- €3
- Tempoh Purata
- 4 min
- Anggaran harga
- €7–10
VIP Taxis
- Telefon
- +353 1 478 3333
- Tapak web
- viptaxis.ie
NXT Taxis
- Telefon
- +353 1 888 8888
- Tapak web
- nxt.ie
Lynx Taxis
- Telefon
- +353 1 471 5333
- Tapak web
- lynk.ie
Leinster Taxi Dublin
- Telefon
- +353 14370890
- Tapak web
- leinstertaxi.com
Eco Taxis
- Telefon
- +353 1 945 8098
- Tapak web
- ecotaxis.ie
Dalkey Taxis
- Telefon
- +353 1 285 7777
- Tapak web
- dalkeytaxi.ie
Borough Taxis
- Telefon
- +353 1 280 0444
- Tapak web
- boroughtaxis.ie






