Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Drancy ke Stadium Roland Garros dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, barisan 10 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Drancy ke Saint-Michel Notre-DameB
- Naiki kereta api bawah tanah dari Odéon ke Porte d'Auteuil10
57 min€7–8Barisan 7 kereta api bawah tanah, barisan 52 bas
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari La Courneuve - 8 Mai 1945 ke Opéra7
- Naiki bas dari Opéra ke La Tourelle52
1 j 34 min€4–6Teksi
- Naiki teksi dari Drancy ke Stadium Roland Garros20.1 km
25 min€28–35Pandu 20.1 km
- Pandu dari Drancy ke Stadium Roland Garros20.1 km
25 min€4–5Bas, barisan 32 bas
- Naiki bas dari Escadrille Normandie-Niemen - Jean Jaurès Tram ke Gare de l'EstN13 / ...
- Naiki bas dari Gare de l'est ke Alfred Capus32
1 j 36 min€4–7
Drancy ke Stadium Roland Garros dengan kereta api, jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Drancy ke Stadium Roland Garros adalah pandu yang berharga €3 - €5 dan mengambil masa 25 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Drancy ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €28 - €35 dan mengambil masa 25 min.
Tidak, tiada bas terus dari Drancy ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Escadrille Normandie-Niemen - Jean Jaurès Tram dan tiba di Alfred Capus melalui Gare de l'est. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 36m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Drancy ke Stadium Roland Garros. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Drancy dan tiba di Porte d'Auteuil melalui Odéon. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 57 min.
Jarak antara Drancy dan Stadium Roland Garros adalah 23 km. Jarak jalan raya ialah 20.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Drancy ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan kereta api dan barisan 10 kereta api bawah tanah yang memerlukan 57 min dan berharga €6 - €9.
Ia mengambil masa lebih kurang 57 min untuk bertolak dari Drancy ke Stadium Roland Garros, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Drancy Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Escadrille Normandie-Niemen - Jean Jaurès Tram.
Perkhidmatan Drancy Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), berlepas dari stesen Drancy.
Perkhidmatan Drancy Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Gare de l'Est.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Drancy, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Kereta api dari Drancy ke Saint-Michel Notre-Dame
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Opéra ke La Tourelle
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Escadrille Normandie-Niemen - Jean Jaurès Tram ke Gare de l'Est
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- ratp.fr
Bas dari Gare de l'est ke Alfred Capus
- Tempoh Purata
- 45 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €2–4
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 01 60 03 63 63
- Tapak web
- keolis.com
Bas dari Escadrille Normandie-Niemen - Jean Jaurès Tram ke Gare de l'Est
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- keolis.com
- Tempoh Purata
- 25 min
- Anggaran harga
- €28–35
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Bleus
- Telefon
- +33 8 91 70 10 10
- Tapak web
- taxis-bleus.com
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.com
Allo Taxi Paris
- Telefon
- +33 1 84 60 90 50
- Tapak web
- en.allo-taxi-paris.net
Taxis Julien
- Telefon
- +33 6 81 25 19 56
- Tapak web
- taxis-champs-sur-marne.fr
Taxi Champs sur Marne
- Telefon
- +33 6 70 09 01 33
Centrale Taxi Marne-la-Vallée
- Telefon
- +33 7 50 53 56 58
- Tapak web
- taximarnelavallee.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Drancy Stadium Roland Garros ke kereta api, dikendalikan oleh Réseau Express Régional (RER Paris), tiba di stesen Saint-Michel Notre-Dame.
Ya, jarak pemanduan antara Drancy ke Stadium Roland Garros adalah 20 km. Ia mengambil masa lebih kurang 25 min untuk memandu dari Drancy ke Stadium Roland Garros.

















