Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station dengan bas, trem, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 114 bas melalui Bay St at Lake Shore Blvd W
Terbaik- Naiki bas dari Cherry St at Lake Shore Blvd East ke Bay St at Lake Shore Blvd W114
16 min$4Barisan 504 trem melalui King Station - Southbound Platform
- Naiki trem dari Distillery Loop ke King St West at Yonge St West Side - King Station504 / ...
16 min$7Barisan 114 bas
- Naiki bas dari Cherry St at Lake Shore Blvd East ke 1 Front St West - Union Station114
17 min$4Teksi
- Naiki teksi dari Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station2.5 km
3 min$9–12Barisan 504 trem
- Naiki trem dari Distillery Loop ke King St West at Yonge St West Side - King Station504 / ...
18 min$4Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station2.3 km
27 min
Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station adalah barisan 114 bas melalui Bay St at Lake Shore Blvd W yang berharga $4 dan mengambil masa 16 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station adalah teksi yang berharga $9 - $12 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cherry St at Lake Shore Blvd East dan tiba di Bay St at Lake Shore Blvd W. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Distillery Loop dan tiba di King St West at Yonge St West Side - King Station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Distillery Loop and Cherry Street branch dan Toronto Union Station adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Distillery Loop and Cherry Street branch ke Toronto Union Station tanpa kereta adalah dengan barisan 114 bas melalui Bay St at Lake Shore Blvd W yang memerlukan 16 min dan berharga $4.
barisan 114 bas dari Cherry St at Lake Shore Blvd East ke Bay St at Lake Shore Blvd W mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Distillery Loop and Cherry Street branch Toronto Union Station ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit, berlepas dari stesen Cherry St at Lake Shore Blvd East.
Perkhidmatan Distillery Loop and Cherry Street branch Toronto Union Station ke kereta api, dikendalikan oleh Toronto Transit, berlepas dari stesen Distillery Loop.
Perkhidmatan Distillery Loop and Cherry Street branch Toronto Union Station ke bas, dikendalikan oleh Toronto Transit, tiba di stesen Bay St at Lake Shore Blvd W.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Distillery Loop and Cherry Street branch, ON, Kanada dan Toronto Union Station, ON, Kanada?
- Telefon
- +1 416 393 3030
- Tapak web
- ttc.ca
Trem dari Distillery Loop ke King St West at Yonge St West Side - King Station
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- ttc.ca
- Telefon
- +1 416 393 3030
- Tapak web
- ttc.ca
Bas dari Cherry St at Lake Shore Blvd East ke Bay St at Lake Shore Blvd W
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- ttc.ca
Bas dari Cherry St at Lake Shore Blvd East ke 1 Front St West - Union Station
- Tempoh Purata
- 11 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $4
- Jadual di
- ttc.ca
- Tempoh Purata
- 3 min
- Anggaran harga
- $9–12
Scarborough City Cabs
- Telefon
- +1 416 438 5151
- Tapak web
- scarborocitycab.com
Maple Leaf Taxi
- Telefon
- +1 416 751 5555
- Tapak web
- mapleleaftaxi.com
Co-op Cabs
- Telefon
- +1 416 504 2667
- Tapak web
- co-opcabs.com
City Taxi
- Telefon
- +1 416 740 2222
- Tapak web
- citytaxitoronto.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Distillery Loop and Cherry Street branch Toronto Union Station ke kereta api, dikendalikan oleh Toronto Transit, tiba di stesen King St West at Yonge St West Side - King Station.



