Terdapat 2 cara untuk bertolak dari Disputed status of the isthmus between Gibraltar and Spain ke Strait of Gibraltar dengan bas atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Soalan dan Jawapan
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Kingsway dan tiba di Market Place Terminus. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 10 min.
Jarak antara Disputed status of the isthmus between Gibraltar and Spain dan Strait of Gibraltar adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Disputed status of the isthmus between Gibraltar and Spain ke Strait of Gibraltar tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 14 min dan berharga .
bas dari Kingsway ke Market Place Terminus mengambil masa 10 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Disputed status of the isthmus between Gibraltar and Spain Strait of Gibraltar ke bas, dikendalikan oleh Citibus, berlepas dari stesen Kingsway.
Perkhidmatan Disputed status of the isthmus between Gibraltar and Spain Strait of Gibraltar ke bas, dikendalikan oleh Citibus, tiba di stesen Market Place Terminus.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Disputed status of the isthmus between Gibraltar and Spain, Gibraltar dan Strait of Gibraltar?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- (+350) 200 76520
- Tapak web
- citibus.gi
Bas dari Kingsway ke Market Place Terminus
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- citibus.gi
