Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode dengan kereta api, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api
Terbaik- Naiki kereta api dari Diegem ke LouvainS9 / ...
- Naiki kereta api dari Louvain ke PécrotS20
1 j 2 min€6–11Pandu 24 km
Paling murah- Pandu dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode24 km
29 min€4–6Kereta api, barisan 79 bas
- Naiki kereta api dari Diegem ke LouvainS9 / ...
- Naiki bas dari Leuven Station perron 14 ke Sint-Agatha-Rode Dorp79 / ...
1 j 10 min€6–8Teksi
- Naiki teksi dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode24 km
29 min€60–75Bas, barisan 20 bas, barisan 79 bas
- Naiki bas dari Diegem Dorp ke Kampenhout SasR27 / ...
- Naiki bas dari Kampenhout Sas ke Leuven Station perron 120 / ...
- Naiki bas dari Leuven Station perron 14 ke Sint-Agatha-Rode Dorp79 / ...
2 j 4 min€9
Diegem ke Sint-Agatha-Rode dengan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode adalah pandu yang berharga €3 - €6 dan mengambil masa 29 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode adalah teksi yang berharga €60 - €75 dan mengambil masa 29 min.
Tidak, tiada bas terus dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Diegem Dorp dan tiba di Sint-Agatha-Rode Dorp melalui Kampenhout Sas dan Leuven Station perron 14. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 4m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Diegem dan tiba di Pécrot melalui Louvain. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 2m.
Jarak antara Diegem dan Sint-Agatha-Rode adalah 35 km. Jarak jalan raya ialah 24 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode tanpa kereta adalah dengan kereta api yang memerlukan 1j 2m dan berharga €6 - €11.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 2m untuk bertolak dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Diegem Sint-Agatha-Rode ke bas, dikendalikan oleh De Lijn, berlepas dari stesen Diegem Dorp.
Perkhidmatan Diegem Sint-Agatha-Rode ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), berlepas dari stesen Diegem.
Cara terbaik untuk bertolak dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode adalah dengan kereta api yang mengambil masa 1j 2m dan berharga €6 - €11. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki bas dan barisan 20 bas dan barisan 79 bas, yang berharga €9 dan mengambil masa 2j 4m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Diegem, Belgium dan Sint-Agatha-Rode, Belgium?
- Telefon
- +32 70 79 79 79
- Tapak web
- belgiantrain.be
Kereta api dari Diegem ke Louvain
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–5
- Jadual di
- belgiantrain.be
Kereta api dari Louvain ke Pécrot
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3–6
- Jadual di
- belgiantrain.be
- 2nd Class
- €3–6
- 1st Class
- €5–9
- Telefon
- +32 70 22 02 00
- Tapak web
- delijn.be
Bas dari Leuven Station perron 14 ke Sint-Agatha-Rode Dorp
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- delijn.be
Bas dari Diegem Dorp ke Kampenhout Sas
- Tempoh Purata
- 29 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- delijn.be
Bas dari Kampenhout Sas ke Leuven Station perron 1
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- delijn.be
- Tempoh Purata
- 29 min
- Anggaran harga
- €60–75
Taxis Autolux
- Telefon
- +32 02 5 123 123
- Tapak web
- taxisautolux.be
Taxi Brussels
- Telefon
- +32 485106311
- Tapak web
- taxi-bruxelles.com
Taxi Bleus
- Telefon
- +32 22680000
- Tapak web
- taxisbleus.be
Gele Taxi
- Telefon
- +32 36515050
- Tapak web
- geletaxi.be
Brussels Taxis
- Telefon
- +32 484975975
- Tapak web
- brusselstaxis.be
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Diegem Sint-Agatha-Rode ke bas, dikendalikan oleh De Lijn, tiba di stesen Kampenhout Sas.
Perkhidmatan Diegem Sint-Agatha-Rode ke kereta api, dikendalikan oleh Belgian Railways (NMBS/SNCB), tiba di stesen Louvain.
Ya, jarak pemanduan antara Diegem ke Sint-Agatha-Rode adalah 24 km. Ia mengambil masa lebih kurang 29 min untuk memandu dari Diegem ke Sint-Agatha-Rode.










