Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology adalah kereta api bawah tanah yang berharga $1 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology adalah teksi yang berharga $8 - $10 dan mengambil masa 28 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Shahbag dan tiba di Uttara North. Perkhidmatan berlepas setiap 20 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 26 min.
Jarak antara Dhaka dan Atish Dipankar University of Science and Technology adalah 18 km. Jarak jalan raya ialah 20.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 41 min dan berharga $1.
kereta api bawah tanah dari Shahbag ke Uttara North mengambil masa 26 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 20 minit.
Perkhidmatan Dhaka Atish Dipankar University of Science and Technology ke kereta api, dikendalikan oleh Dhaka Metro, berlepas dari stesen Shahbag.
Perkhidmatan Dhaka Atish Dipankar University of Science and Technology ke kereta api, dikendalikan oleh Dhaka Metro, tiba di stesen Uttara North.
Ya, jarak pemanduan antara Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology adalah 21 km. Ia mengambil masa lebih kurang 28 min untuk memandu dari Dhaka ke Atish Dipankar University of Science and Technology.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dhaka, Bangladesh dan Atish Dipankar University of Science and Technology, Bangladesh?
- Tapak web
- dhakametro.online
Kereta api bawah tanah dari Shahbag ke Uttara North
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- $1
- Jadual di
- dhakametro.online


