Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, bas
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Baker Street stationsubway Jubilee
- Naiki bas dari Gloucester Place ke Willesden Junction Stationbus N118 / ...
44 min£11–35Bas
Paling murah- Naiki bas dari Blackwall Tunnel ke Margaret Street /Oxford Circusbus N15
- Naiki bas dari Margaret Street /Oxford Circus ke Willesden Junction Stationbus N118 / ...
1 j 52 min£4–41Kereta api bawah tanah
- Naiki kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Baker Street stationsubway Jubilee
- Naiki kereta api bawah tanah dari Baker Street station ke Willesden Junction stationsubway Bakerloo
51 min£15–48Teksi
- Naiki teksi dari Dataran O2 ke Willesden Junction Stationtaxi 13.7 bt
42 min£180–220Pandu 13.7 bt
- Pandu dari Dataran O2 ke Willesden Junction Stationcar 13.7 bt
42 min£4–5
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station adalah pandu yang berharga £3 - £5 dan mengambil masa 42 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station adalah teksi yang berharga £180 - £220 dan mengambil masa 42 min.
Tidak, tiada bas terus dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Blackwall Tunnel dan tiba di Willesden Junction Station melalui Margaret Street /Oxford Circus. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 52m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari North Greenwich station dan tiba di Willesden Junction station melalui Baker Street station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 51 min.
Jarak antara Dataran O2 dan Willesden Junction Station adalah 13 batu. Jarak jalan raya ialah 13.8 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan bas yang memerlukan 44 min dan berharga £10 - £35.
Ia mengambil masa lebih kurang 44 min untuk bertolak dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Dataran O2 Willesden Junction Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Blackwall Tunnel.
Perkhidmatan Dataran O2 Willesden Junction Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen North Greenwich station.
Perkhidmatan Dataran O2 Willesden Junction Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Margaret Street /Oxford Circus.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Willesden Junction Station, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Baker Street station
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £9–35
- Jadual di
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Baker Street station ke Willesden Junction station
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £5–17
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- customer.care@transportukbus.com
- Tapak web
- firstbus.co.uk
Bas dari Gloucester Place ke Willesden Junction Station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- firstbus.co.uk
Bas dari Margaret Street /Oxford Circus ke Willesden Junction Station
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2
- Jadual di
- firstbus.co.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Bas dari Gloucester Place ke Willesden Junction Station
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–4
- Peak
- £2–4
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Blackwall Tunnel ke Margaret Street /Oxford Circus
- Tempoh Purata
- 41 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £1–40
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–40
- Tempoh Purata
- 42 min
- Anggaran harga
- £180–220
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Dataran O2 Willesden Junction Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Baker Street station.
Ya, jarak pemanduan antara Dataran O2 ke Willesden Junction Station adalah 14 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 42 min untuk memandu dari Dataran O2 ke Willesden Junction Station.







