Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station dengan kereta api bawah tanah, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Stratford stationJubilee
- Naiki kereta api bawah tanah dari Stratford station ke Hainault stationCentral
34 min£3–5Teksi
- Naiki teksi dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station13.2 bt
24 min£65–80Pandu 13.2 bt
- Pandu dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station13.2 bt
24 min£4–5
Dataran O2 ke Hainault Underground Station dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station adalah kereta api bawah tanah yang berharga £3 - £5 dan mengambil masa 34 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station adalah teksi yang berharga £65 - £80 dan mengambil masa 24 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari North Greenwich station dan tiba di Hainault station melalui Stratford station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 34 min.
Jarak antara Dataran O2 dan Hainault Underground Station adalah 12 batu. Jarak jalan raya ialah 13.3 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 34 min dan berharga £3 - £5.
Ia mengambil masa lebih kurang 34 min untuk bertolak dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Dataran O2 Hainault Underground Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen North Greenwich station.
Perkhidmatan Dataran O2 Hainault Underground Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Stratford station.
Ya, jarak pemanduan antara Dataran O2 ke Hainault Underground Station adalah 13 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 24 min untuk memandu dari Dataran O2 ke Hainault Underground Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Hainault Underground Station, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Stratford station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
Kereta api bawah tanah dari Stratford station ke Hainault station
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1
- Peak
- £1–2
- Tempoh Purata
- 24 min
- Anggaran harga
- £65–80
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk


