Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station dengan kereta api bawah tanah, kereta api, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah, kereta api
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Canning Town stationJubilee
- Naiki kereta api dari Canning Town DLR Station ke Custom HouseDlr
14 min£3–5Teksi
- Naiki teksi dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station3.9 bt
10 min£29–35Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station2.1 bt
37 min
Dataran O2 ke Custom House DLR Station dengan jalan kaki, kereta api bawah tanah dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station adalah kereta api bawah tanah dan kereta api yang berharga £3 - £5 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station adalah teksi yang berharga £29 - £35 dan mengambil masa 10 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari North Greenwich station dan tiba di Custom House melalui Canning Town DLR Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 14 min.
Jarak antara Dataran O2 dan Custom House DLR Station adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah dan kereta api yang memerlukan 14 min dan berharga £3 - £5.
Ia mengambil masa lebih kurang 14 min untuk bertolak dari Dataran O2 ke Custom House DLR Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Dataran O2 Custom House DLR Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen North Greenwich station.
Perkhidmatan Dataran O2 Custom House DLR Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Canning Town station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Custom House DLR Station, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke Canning Town station
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Canning Town DLR Station ke Custom House
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–2
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1–2
- Peak
- £1–2
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- £29–35
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk







