Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Dataran O2 ke Bow Road Station dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke West Ham stationsubway Jubilee
- Naiki kereta api bawah tanah dari West Ham station ke Bow Road stationsubway District / ...
13 min£3–4Barisan 108 bas
Paling murah- Naiki bas dari North Greenwich Station ke Bow Roadbus 108
30 min£1–23Teksi
- Naiki teksi dari Dataran O2 ke Bow Road Stationtaxi 4.6 bt
10 min£26–32Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Dataran O2 ke Bow Road Stationwalk 3.4 bt
1 j 4 min
Dataran O2 ke Bow Road Station dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dataran O2 ke Bow Road Station adalah kereta api bawah tanah yang berharga £3 - £4 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dataran O2 ke Bow Road Station adalah teksi yang berharga £26 - £32 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari North Greenwich Station dan tiba di Bow Road. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 22 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Dataran O2 ke Bow Road Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari North Greenwich station dan tiba di Bow Road station melalui West Ham station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 13 min.
Jarak antara Dataran O2 dan Bow Road Station adalah 4 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dataran O2 ke Bow Road Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 13 min dan berharga £3 - £4.
Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk bertolak dari Dataran O2 ke Bow Road Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Dataran O2 Bow Road Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen North Greenwich Station.
Perkhidmatan Dataran O2 Bow Road Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen North Greenwich station.
Perkhidmatan Dataran O2 Bow Road Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Bow Road.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Bow Road Station, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari North Greenwich station ke West Ham station
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £2–3
- Peak
- £2–3
Kereta api bawah tanah dari West Ham station ke Bow Road station
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1
- Peak
- £1
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari North Greenwich Station ke Bow Road
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–23
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–23
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- £26–32
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Dataran O2 Bow Road Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen West Ham station.


