Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station dengan kereta api bawah tanah, feri, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari West Ham station ke Barbican stationsubway Circle / ...
34 min£3–4Bas
Paling murah- Naiki bas dari Blackwall Tunnel ke St Paul's Cathedralbus N15
1 j 10 min£1–25Feri
- Naiki feri dari North Greenwich Pier ke Blackfriars Pierferry Rb1 / ...
1 j 9 minTeksi
- Naiki teksi dari Dataran O2 ke Barbican Underground Stationtaxi 6.9 bt
19 min£35–45Pandu 6.9 bt
- Pandu dari Dataran O2 ke Barbican Underground Stationcar 6.9 bt
19 min£2–3
Dataran O2 ke Barbican Underground Station dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station adalah pandu yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 19 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station adalah teksi yang berharga £35 - £45 dan mengambil masa 19 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Blackwall Tunnel dan tiba di St Paul's Cathedral. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Ya, terdapat perkhidmatan feri terus yang berlepas dari North Greenwich Pier dan tiba di Blackfriars Pier. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 46 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari North Greenwich station dan tiba di Barbican station melalui West Ham station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 34 min.
Jarak antara Dataran O2 dan Barbican Underground Station adalah 7 batu. Jarak jalan raya ialah 7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 34 min dan berharga £3 - £4.
Ia mengambil masa lebih kurang 34 min untuk bertolak dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Dataran O2 Barbican Underground Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Blackwall Tunnel.
Perkhidmatan Dataran O2 Barbican Underground Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), berlepas dari stesen West Ham station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Dataran O2, England dan Barbican Underground Station, England?
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari West Ham station ke Barbican station
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Off Peak
- £1
- Peak
- £1
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Blackwall Tunnel ke St Paul's Cathedral
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £1–25
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–25
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Blackwall Tunnel ke St Paul's Cathedral
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Single Ticket
- £3
- Telefon
- 020 7001 2200
- E-mel
- sales@thamesclippers.com
- Tapak web
- thamesclippers.com
Feri dari North Greenwich Pier ke Blackfriars Pier
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- thamesclippers.com
- Tempoh Purata
- 19 min
- Anggaran harga
- £35–45
Weso Local
- Telefon
- +44 208 8855 555
- Tapak web
- cheaptaxifare.com
Greenwich Mini Cabs
- Telefon
- +44 20 3137 7661
- Tapak web
- greenwichminicabs.com
Greenwich Black Cabs
- Telefon
- +44 7464 949 740
London City Airport Taxis
- Telefon
- +44 20 3740 1947
- Tapak web
- londoncityairportcab.co.uk
Taxi Near London
- Telefon
- +4420 3740 3527
- Tapak web
- taxinearlondon.co.uk
Stratford City Cars
- Telefon
- +44 20 8555 5454
- Tapak web
- stratfordcitycars.co.uk
Seven Fives
- Telefon
- +44 20 8555 5555
Eurolink Cars
- Telefon
- +44 20 8555 8888
- Tapak web
- eurolinkcars.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Dataran O2 Barbican Underground Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen St Paul's Cathedral.
Perkhidmatan Dataran O2 Barbican Underground Station ke kereta api, dikendalikan oleh London Underground (Tube), tiba di stesen Barbican station.
Ya, jarak pemanduan antara Dataran O2 ke Barbican Underground Station adalah 7 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk memandu dari Dataran O2 ke Barbican Underground Station.


