Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Darlinghurst ke UNSW Gate 2, High St dengan trem, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Trem
Terbaik- Naiki trem dari Central Chalmers Street station ke UNSW Anzac Parade stationtram L3 / ...
15 minBarisan 396 bas
Paling murah- Naiki bas dari Taylor Square, Flinders St, Stand B ke UNSW Mall Entrance, Anzac Pdebus 392N / ...
17 min$1–4Teksi
- Naiki teksi dari Darlinghurst ke UNSW Gate 2, High Sttaxi 4.6 km
5 min$15–18Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Darlinghurst ke UNSW Gate 2, High Stwalk 4.7 km
56 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Darlinghurst ke UNSW Gate 2, High St adalah barisan 396 bas yang berharga $1 - $4 dan mengambil masa 17 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Darlinghurst ke UNSW Gate 2, High St adalah teksi yang berharga $15 - $18 dan mengambil masa 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Taylor Square, Flinders St, Stand B dan tiba di UNSW Mall Entrance, Anzac Pde. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Central Chalmers Street station dan tiba di UNSW Anzac Parade station. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Darlinghurst dan UNSW Gate 2, High St adalah 5 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Darlinghurst ke UNSW Gate 2, High St tanpa kereta adalah dengan trem yang memerlukan 15 min dan berharga .
trem dari Central Chalmers Street station ke UNSW Anzac Parade station mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Darlinghurst UNSW Gate 2, High St ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, berlepas dari stesen Taylor Square, Flinders St, Stand B.
Perkhidmatan Darlinghurst UNSW Gate 2, High St ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, berlepas dari stesen Central Chalmers Street station.
Perkhidmatan Darlinghurst UNSW Gate 2, High St ke bas, dikendalikan oleh Transport for NSW, tiba di stesen UNSW Mall Entrance, Anzac Pde.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Darlinghurst, NSW, Australia dan UNSW Gate 2, High St, NSW, Australia?
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Trem dari Central Chalmers Street station ke UNSW Anzac Parade station
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- transportnsw.info
- Telefon
- 131 500
- Tapak web
- transportnsw.info
Bas dari Taylor Square, Flinders St, Stand B ke UNSW Mall Entrance, Anzac Pde
- Tempoh Purata
- 13 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- $1–4
- Jadual di
- transportnsw.info
- Tempoh Purata
- 5 min
- Anggaran harga
- $15–18
WAV CABS
- Telefon
- +61 451 555 009
- Tapak web
- wavmaxicabs.com.au
Silver Service
- Telefon
- +61 9088 0445
- Tapak web
- silverservice.com.au
RSL Cabs
- Telefon
- +61 2 9581 1111
- Tapak web
- rslcabs.com.au
13Cabs
- Telefon
- 13 2227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Darlinghurst UNSW Gate 2, High St ke kereta api, dikendalikan oleh Sydney Light Rail, tiba di stesen UNSW Anzac Parade station.


