Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas, kereta api
Terbaik- Naiki bas dari Centre/Cave Coopérative ke Gare Routière - SNCF908
- Naiki kereta api dari Cavaillon ke Avignon CentreTer
3 j 41 min€9–16Bas, barisan 907 bas
Paling murah- Naiki bas dari Centre/Cave Coopérative ke Gare Routière - SNCF908
- Naiki bas dari Gare Routière - SNCF ke PEM Gare Routière907
4 j 1 min€7Pandu 67.1 km
- Pandu dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon67.1 km
1 j 9 min€11–15Teksi
- Naiki teksi dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon67.1 km
1 j 9 min€160–200
Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon dengan bas dan kereta api
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon adalah bas dan barisan 907 bas yang berharga €8 dan mengambil masa 4j 1m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon adalah pandu yang berharga €10 - €15 dan mengambil masa 1j 9m.
Tidak, tiada bas terus dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Centre/Cave Coopérative dan tiba di Office de Tourisme melalui Gare Routière - SNCF dan Avignon Poste. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 4j 1m.
Jarak antara Cucuron dan Villeneuve-lès-Avignon adalah 115 km. Jarak jalan raya ialah 67.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon tanpa kereta adalah dengan bas dan kereta api yang memerlukan 3j 41m dan berharga €9 - €17.
Ia mengambil masa lebih kurang 3j 41m untuk bertolak dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Cucuron Villeneuve-lès-Avignon ke bas, dikendalikan oleh ZOU! Proximité, berlepas dari stesen Centre/Cave Coopérative.
Perkhidmatan Cucuron Villeneuve-lès-Avignon ke bas, dikendalikan oleh ZOU! Proximité, tiba di stesen Gare Routière - SNCF.
Ya, jarak pemanduan antara Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon adalah 67 km. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 9m untuk memandu dari Cucuron ke Villeneuve-lès-Avignon.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Cucuron, Perancis dan Villeneuve-lès-Avignon, Perancis?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
Butiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- track.effiliation.com
Kereta api dari Cavaillon ke Avignon Centre
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €5–12
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
- 2nd Class
- €5–8
- Rail 1st Class
- €8–12
- Telefon
- +33 4 13 94 30 50
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Centre/Cave Coopérative ke Gare Routière - SNCF
- Tempoh Purata
- 1 j 40 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Gare Routière - SNCF ke PEM Gare Routière
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Tempoh Purata
- 1 j 9 min
- Anggaran harga
- €160–200






