Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Crabtree ke Laval dengan bas, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari 8e rue / 2e avenue ke Terminus Radisson50
1 j 41 min$11–23Pandu 63.7 km
- Pandu dari Crabtree ke Laval63.7 km
48 min$13–19Teksi
- Naiki teksi dari Crabtree ke Laval63.7 km
48 min$120–150Bas, barisan 30 bas
- Naiki bas dari 8e rue / 2e avenue ke Terminus Radisson50
- Naiki bas dari Terminus Radisson - Quai 3 ke Terminus Terrebonne - Quai 230
2 j 33 min$11–27
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Crabtree ke Laval adalah pandu yang berharga $12 - $19 dan mengambil masa 48 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Crabtree ke Laval adalah pandu yang berharga $12 - $19 dan mengambil masa 48 min.
Tidak, tiada bas terus dari Crabtree ke Laval. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari 8e rue / 2e avenue dan tiba di Terminus Montmorency - Quai 1 melalui Terminus Radisson - Quai 3 dan Terminus Terrebonne - Quai 13. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 33m.
Jarak antara Crabtree dan Laval adalah 77 km. Jarak jalan raya ialah 63.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Crabtree ke Laval tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 41m dan berharga $11 - $23.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 41m untuk bertolak dari Crabtree ke Laval, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Crabtree Laval ke bas, dikendalikan oleh CRT Lanaudière, berlepas dari stesen 8e rue / 2e avenue.
Perkhidmatan Crabtree Laval ke bas, dikendalikan oleh CRT Lanaudière, tiba di stesen Terminus Radisson.
Ya, jarak pemanduan antara Crabtree ke Laval adalah 64 km. Ia mengambil masa lebih kurang 48 min untuk memandu dari Crabtree ke Laval.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Crabtree, QC, Kanada dan Laval, QC, Kanada?
- Telefon
- 450 756-2785
- E-mel
- info.transport@mrcjoliette.qc.ca
- Tapak web
- mrcjoliette.qc.ca
Bas dari 8e rue / 2e avenue ke Terminus Radisson
- Tempoh Purata
- 1 j 2 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $3–15
- Jadual di
- mrcjoliette.qc.ca
- Passenger
- $3
- Telefon
- +1 514-287-2464
- Tapak web
- exo.quebec
Bas dari Terminus Radisson - Quai 3 ke Terminus Terrebonne - Quai 2
- Tempoh Purata
- 28 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $4–6
- Jadual di
- exo.quebec
- Adult
- $4–6
