Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Coslada ke Pinar del Rey dengan bas, kereta api, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Príncipe De Vergara - María De Molina ke Santos De La Humosabus N2
19 min€3–7Pandu 10.7 km
Paling murah- Pandu dari Coslada ke Pinar del Reycar 10.7 km
10 min€2–3Kereta api
- Naiki kereta api dari Coslada ke Madrid-Nuevos Ministeriostrain C2 / ...
36 min€3–6Teksi
- Naiki teksi dari Coslada ke Pinar del Reytaxi 10.7 km
10 min€22–27Barisan 112 bas
- Naiki bas dari Barrio Aeropuerto ke Mar De Cristalbus 112
40 min€2–5Kereta api, barisan 125 bas
- Naiki kereta api dari Coslada ke Madrid-Ramón Y Cajaltrain C7
- Naiki bas dari Hospital Ramón Y Cajal - Consultas ke Valdetorres De Jarama - Rogelio Muñozbus 125
1 j 7 min€3–7
Coslada ke Pinar del Rey dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Coslada ke Pinar del Rey adalah pandu yang berharga €1 - €3 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Coslada ke Pinar del Rey adalah teksi yang berharga €22 - €27 dan mengambil masa 10 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Barrio Aeropuerto dan tiba di Mar De Cristal. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Coslada ke Pinar del Rey. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Coslada dan tiba di Pinar Del Rey melalui Nuevos Ministerios. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 36 min.
Jarak antara Coslada dan Pinar del Rey adalah 15 km. Jarak jalan raya ialah 10.7 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Coslada ke Pinar del Rey tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 19 min dan berharga €2 - €8.
Ia mengambil masa lebih kurang 19 min untuk bertolak dari Coslada ke Pinar del Rey, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Coslada Pinar del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, berlepas dari stesen Príncipe De Vergara - María De Molina.
Perkhidmatan Coslada Pinar del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, berlepas dari stesen Coslada.
Cara terbaik untuk bertolak dari Coslada ke Pinar del Rey adalah dengan bas yang mengambil masa 19 min dan berharga €2 - €8. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga €2 - €7 dan mengambil masa 36 min.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Coslada, Sepanyol dan Pinar del Rey, Madrid, Sepanyol?
- Telefon
- +34 912 32 03 20
- E-mel
- accesibilidad@renfe.es
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Coslada ke Madrid-Nuevos Ministerios
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- renfe.com
Kereta api dari Coslada ke Madrid-Ramón Y Cajal
- Tempoh Purata
- 39 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- renfe.com
- Telefon
- +34 91 232 03 20
- Tapak web
- renfe.com
Kereta api dari Coslada ke Madrid-Nuevos Ministerios
- Telefon
- +34 900 878 331
- Tapak web
- emtmadrid.es
Bas dari Príncipe De Vergara - María De Molina ke Santos De La Humosa
- Tempoh Purata
- 17 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
Bas dari Barrio Aeropuerto ke Mar De Cristal
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
Bas dari Hospital Ramón Y Cajal - Consultas ke Valdetorres De Jarama - Rogelio Muñoz
- Tempoh Purata
- 27 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €2–5
- Jadual di
- emtmadrid.es
- Airport
- €5
- Tempoh Purata
- 10 min
- Anggaran harga
- €22–27
TeleTaxi Madrid
- Telefon
- +34 913 712 131
- Tapak web
- tele-taxi.es
Star Taxi Mercedes Madrid
- Telefon
- +34 915 932 020
- Tapak web
- taximercedes.com
Radioteléfono Taxi de Madrid
- Telefon
- +34 915 478 200
- Tapak web
- radiotelefono-taxi.com
Radio Taxi Madrid Aeropuerto
- Telefon
- +34 911 760 081
- Tapak web
- taxiaeropuertobarajas.com
Radio Taxi Independiente Madrid
- Telefon
- +34 914 051 213
- Tapak web
- radiotaxiindependiente.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Coslada Pinar del Rey ke bas, dikendalikan oleh Empresa Municipal de Transportes, tiba di stesen Santos De La Humosa.
Perkhidmatan Coslada Pinar del Rey ke kereta api, dikendalikan oleh Renfe Cercanias, tiba di stesen Madrid-Nuevos Ministerios.
Ya, jarak pemanduan antara Coslada ke Pinar del Rey adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 10 min untuk memandu dari Coslada ke Pinar del Rey.












