Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal dengan bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal adalah pandu yang berharga £1 - £3 dan mengambil masa 9 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal adalah teksi yang berharga £16 - £20 dan mengambil masa 9 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Seawinds dan tiba di Ferry Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap 3 jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 18 min.
Jarak antara Corrie dan Brodick Isle of Arran Ferry Terminal adalah 6 batu. Jarak jalan raya ialah 6.5 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 324 bas yang memerlukan 18 min dan berharga £2 - £3.
barisan 324 bas dari Seawinds ke Ferry Terminal mengambil masa 18 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 3 jam.
Perkhidmatan Corrie Brodick Isle of Arran Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach West Scotland, berlepas dari stesen Seawinds.
Perkhidmatan Corrie Brodick Isle of Arran Ferry Terminal ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach West Scotland, tiba di stesen Ferry Terminal.
Brodick Isle of Arran Ferry Terminal adalah 1j lebih awal daripada Corrie. Ia kini 10:10 PM di Corrie dan 11:10 PM di Brodick Isle of Arran Ferry Terminal.
Ya, jarak pemanduan antara Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal adalah 6 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 9 min untuk memandu dari Corrie ke Brodick Isle of Arran Ferry Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Corrie, North Ayrshire, Scotland dan Brodick Isle of Arran Ferry Terminal, Scotland?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- +44 1292 613500
- E-mel
- westscotland.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Seawinds ke Ferry Terminal
- Tempoh Purata
- 18 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Tempoh Purata
- 9 min
- Anggaran harga
- £16–20
SSK Private Hire
- Telefon
- +44 7570 914 342
Island Taxi Service
- Telefon
- +44 7802 542 495
Arran Private Hire
- Telefon
- +44 7769 652 042



