Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari Shiodome ke Tochomae[E] Ōedo Line
21 min¥210–260Pandu 8.2 km
Paling murah- Pandu dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo8.2 km
8 min¥140–202Bas
- Naiki bas dari 新橋駅 ke 新宿住友ビル050
47 minTeksi
- Naiki teksi dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo8.2 km
8 min¥4,300–5,500
Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo dengan jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo adalah pandu yang berharga ¥130 - ¥210 dan mengambil masa 8 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo adalah teksi yang berharga ¥4300 - ¥5500 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari 新橋駅 dan tiba di 新宿住友ビル. Perkhidmatan berlepas 3 kali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Sabtu. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Shiodome dan tiba di Tochomae. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 20 min.
Jarak antara Conrad Tokyo dan Hyatt Regency Tokyo adalah 10 km. Jarak jalan raya ialah 8.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo tanpa kereta adalah dengan kereta api bawah tanah yang memerlukan 21 min dan berharga ¥210 - ¥260.
kereta api bawah tanah dari Shiodome ke Tochomae mengambil masa 20 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Conrad Tokyo Hyatt Regency Tokyo ke bas, dikendalikan oleh Keio Bus, berlepas dari stesen 新橋駅.
Perkhidmatan Conrad Tokyo Hyatt Regency Tokyo ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, berlepas dari stesen Shiodome.
Perkhidmatan Conrad Tokyo Hyatt Regency Tokyo ke bas, dikendalikan oleh Keio Bus, tiba di stesen 新宿住友ビル.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Conrad Tokyo, Jepun dan Hyatt Regency Tokyo, Jepun?
- Telefon
- 03-3816-5711
- Tapak web
- kotsu.metro.tokyo.jp
Kereta api bawah tanah dari Shiodome ke Tochomae
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ¥210–260
- Jadual di
- kotsu.metro.tokyo.jp
- Tapak web
- keio-bus.com
Bas dari 新橋駅 ke 新宿住友ビル
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- 3 kali sehari
- Jadual di
- keio-bus.com
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- ¥4,300–5,500
Tokyo Taxi
- Telefon
- +81 3-5758-3630
- Tapak web
- tokyotaxi.co.jp
Tokyo MK Taxi
- Telefon
- +81 3-5547-5551
- Tapak web
- tokyomk.com
Km Taxi
- Telefon
- +81 3-5530-6001
- Tapak web
- km-taxi.tokyo
Hinomaru
- Telefon
- +81 3-3814-1111
- Tapak web
- hinomaru.tokyo
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Conrad Tokyo Hyatt Regency Tokyo ke kereta api, dikendalikan oleh Toei Subway, tiba di stesen Tochomae.
Ya, jarak pemanduan antara Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo adalah 8 km. Ia mengambil masa lebih kurang 8 min untuk memandu dari Conrad Tokyo ke Hyatt Regency Tokyo.


