Terdapat 7 cara untuk bertolak dari Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator dengan bas, teksi, jalan kaki, kereta api bawah tanah, atau trem
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari [Ctb] Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb+Ctb] High Court/<Br>Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb] High Court ke [Ctb] Central Market, Des Voeux Road Central|[Kmb+Ctb] Central Market/<Br>Central Market, Des Voeux Road Central111 / ...
11 min$10–14Kereta api bawah tanah
Paling murah- Naiki kereta api bawah tanah dari Admiralty ke CentralTsuen Wan / ...
13 min$1–6Teksi
- Naiki teksi dari Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator1.8 km
2 min$40–55Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator1.5 km
18 minBarisan 31 bas
- Naiki bas dari Queensway, Outside Pacific Place ke Caritas Centre, Caine Road31 / ...
13 min$5–8Trem
- Naiki trem dari Queensway ke Des Voeux Road CentralShau Kei Wan - Western Market / ...
14 min$3Barisan 66 bas
- Naiki bas dari Pacific Place ke Central66
14 min$4–12
Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator adalah trem yang berharga $3 dan mengambil masa 14 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator adalah teksi yang berharga $40 - $55 dan mengambil masa 2 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari [Ctb] Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb+Ctb] High Court/
Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb] High Court dan tiba di [Ctb] Central Market, Des Voeux Road Central|[Kmb+Ctb] Central Market/
Central Market, Des Voeux Road Central. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Admiralty dan tiba di Central. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 2 min.
Jarak antara Conrad Hong Kong dan Central–Mid-Levels escalator adalah 2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Conrad Hong Kong ke Central–Mid-Levels escalator tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 11 min dan berharga $10 - $14.
bas dari [Ctb] Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb+Ctb] High Court/
Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb] High Court ke [Ctb] Central Market, Des Voeux Road Central|[Kmb+Ctb] Central Market/
Central Market, Des Voeux Road Central mengambil masa 5 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Conrad Hong Kong Central–Mid-Levels escalator ke bas, dikendalikan oleh Kowloon Motor Bus Co. Ltd, berlepas dari stesen [Ctb] Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb+Ctb] High Court/
Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb] High Court.
Perkhidmatan Conrad Hong Kong Central–Mid-Levels escalator ke kereta api, dikendalikan oleh Mass Transit Railway (MTR), berlepas dari stesen Admiralty.
Perkhidmatan Conrad Hong Kong Central–Mid-Levels escalator ke bas, dikendalikan oleh Kowloon Motor Bus Co. Ltd, tiba di stesen [Ctb] Central Market, Des Voeux Road Central|[Kmb+Ctb] Central Market/
Central Market, Des Voeux Road Central.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Conrad Hong Kong dan Central–Mid-Levels escalator, Hong Kong?
- Telefon
- +852 2881 8888
- Tapak web
- mtr.com.hk
Kereta api bawah tanah dari Admiralty ke Central
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $1–6
- Jadual di
- mtr.com.hk
- Telefon
- (852) 2118 6338
- E-mel
- enquiry@hktramways.com
- Tapak web
- hktramways.com
Trem dari Queensway ke Des Voeux Road Central
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $3
- Tapak web
- https://hktramways.com
- Telefon
- (852) 2745 4466
- E-mel
- kowloonbus@kmb.hk
- Tapak web
- kmb.hk
Bas dari [Ctb] Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb+Ctb] High Court/<Br>Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb] High Court ke [Ctb] Central Market, Des Voeux Road Central|[Kmb+Ctb] Central Market/<Br>Central Market, Des Voeux Road Central
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Jadual di
- search.kmb.hk
- Telefon
- (852) 2857 6179
- E-mel
- webmaster@citybus.com.hk
- Tapak web
- citybus.com.hk
Bas dari [Ctb] Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb+Ctb] High Court/<Br>Admiralty - High Court, Queensway|[Kmb] High Court ke [Ctb] Central Market, Des Voeux Road Central|[Kmb+Ctb] Central Market/<Br>Central Market, Des Voeux Road Central
- Tempoh Purata
- 6 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- $10–14
- Jadual di
- citybus.com.hk
- Adult
- $10–14
- Telefon
- (852) 2804 2600
- Tapak web
- td.gov.hk
Bas dari Queensway, Outside Pacific Place ke Caritas Centre, Caine Road
- Tempoh Purata
- 1 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $5–8
- Jadual di
- h2-app-rr.hkemobility.gov.hk
- Adult
- $5–8
- Telefon
- (852) 2873 0818
- E-mel
- webmaster@citybus.com.hk
- Tapak web
- citybus.com.hk
Bas dari Pacific Place ke Central
- Tempoh Purata
- 4 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $4–12
- Jadual di
- mobile.bravobus.com.hk
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- $40–55
Urban Red Taxi
- Telefon
- +852 2398 1881
New Territories Green Taxi
- Telefon
- +852 2657 2267
Lantau Blue Taxi
- Telefon
- +852 2984 1328
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Conrad Hong Kong Central–Mid-Levels escalator ke kereta api, dikendalikan oleh Mass Transit Railway (MTR), tiba di stesen Central.
















