Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal dengan kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari 59 St-Columbus Circle ke 42 St-Times Square1 / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari 42 St-Times Square ke Grand Central-42 StS
9 minBas
Paling murah- Naiki bas dari Columbus Circle/8 Av ke 5 Av/W 45 StM5
10 min$2–7Bas melalui 5 Av/W 42 St
- Naiki bas dari Columbus Circle/8 Av ke 5 Av/W 42 StM5
29 min$2–7Teksi
- Naiki teksi dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal1.7 bt
3 min$11–14Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal1.5 bt
28 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal adalah bas yang berharga $2 - $7 dan mengambil masa 10 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal adalah teksi yang berharga $11 - $14 dan mengambil masa 3 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Columbus Circle/8 Av dan tiba di 5 Av/W 45 St. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 5 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari 59 St-Columbus Circle dan tiba di Grand Central-42 St melalui 42 St-Times Square. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 9 min.
Jarak antara Columbus Circle dan Grand Central Terminal adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 9 min dan berharga .
Ia mengambil masa lebih kurang 9 min untuk bertolak dari Columbus Circle ke Grand Central Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Columbus Circle Grand Central Terminal ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, berlepas dari stesen Columbus Circle/8 Av.
Perkhidmatan Columbus Circle Grand Central Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, berlepas dari stesen 59 St-Columbus Circle.
Perkhidmatan Columbus Circle Grand Central Terminal ke bas, dikendalikan oleh MTA Bus Company, tiba di stesen 5 Av/W 45 St.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Columbus Circle, NY, Amerika Syarikat dan Grand Central Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Tapak web
- mta.info
Bas dari Columbus Circle/8 Av ke 5 Av/W 45 St
- Tempoh Purata
- 5 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Bas dari Columbus Circle/8 Av ke 5 Av/W 42 St
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- new.mta.info
- Standard Fare
- $2–7
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Columbus Circle Grand Central Terminal ke kereta api, dikendalikan oleh MTA New York City Transit, tiba di stesen 42 St-Times Square.
