Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas melalui Freehold Center
Terbaik- Naiki bas dari Freehold Center ke Port Authority Bus Terminal139 / ...
1 j 59 min$15–43Barisan 838 bas, kereta api
Paling murah- Naiki bas dari Rt-537 At Rt 34# ke Red Bank Rail Station838
- Naiki kereta api dari Red Bank ke New York Penn StationNjcl / ...
2 j 48 min$7–30Pandu 44.9 bt
- Pandu dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal44.9 bt
1 j 6 min$9–12Teksi
- Naiki teksi dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal44.9 bt
1 j 6 min$170–220Bas
- Naiki bas dari Lincroft Park & Ride, NJ ke New York, NY - Broadway & Exchange AlleyParkway Express: To Wall St / ...
2 j 57 min$32–51
Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal dengan bas, jalan kaki dan kereta api bawah tanah
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah pandu yang berharga $8 - $12 dan mengambil masa 1j 6m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah pandu yang berharga $8 - $12 dan mengambil masa 1j 6m.
Tidak, tiada bas terus dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Rt-537 At Rt 34# dan tiba di New York, NY - Broadway & Exchange Alley melalui Lincroft Park & Ride, NJ. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 57m.
Jarak antara Colts Neck dan Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah 106 batu. Jarak jalan raya ialah 45.2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal tanpa kereta adalah dengan bas melalui Freehold Center yang memerlukan 1j 59m dan berharga $15 - $45.
Ia mengambil masa lebih kurang 1j 59m untuk bertolak dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Colts Neck Staten Island Ferry Whitehall Terminal ke bas, dikendalikan oleh Academy Bus, berlepas dari stesen Lincroft Park & Ride, NJ.
Perkhidmatan Colts Neck Staten Island Ferry Whitehall Terminal ke bas, dikendalikan oleh Academy Bus, tiba di stesen New York, NY - Broadway & Exchange Alley.
Ya, jarak pemanduan antara Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal adalah 45 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j 6m untuk memandu dari Colts Neck ke Staten Island Ferry Whitehall Terminal.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Colts Neck, NJ, Amerika Syarikat dan Staten Island Ferry Whitehall Terminal, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari Red Bank ke New York Penn Station
- Tempoh Purata
- 1 j 29 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $2–20
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–20
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Bas dari Freehold Center ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 3 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- $11–35
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $11–35
Bas dari Rt-537 At Rt 34# ke Red Bank Rail Station
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- $2–7
- Jadual di
- njtransit.com
- Adults
- $2–7
- Telefon
- +1 201-420-7000
- Tapak web
- academybus.com
Bas dari Lincroft Park & Ride, NJ ke New York, NY - Broadway & Exchange Alley
- Tempoh Purata
- 1 j 30 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $30–45
- Jadual di
- academybus.com
- Adult in app purchase
- $30–45
- Adult cash ticket
- $35–45
- Tempoh Purata
- 1 j 6 min
- Anggaran harga
- $170–220
All Star Taxi
- Telefon
- +1 732-363-3173
A Absolutely The Best Taxi
- Telefon
- +1 732-573-4572
5 Star Cab Service
- Telefon
- +1 856-966-1300




