Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Colombes ke Rue de Rivoli dengan kereta api bawah tanah, bas, berkongsi kenderaan, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari La Défense ke Hôtel de Villesubway 1
22 min€3Berkongsi kenderaan
Paling murah- Naiki berkongsi kenderaan dari Puteaux ke Paris9.9 km
27 min€2Bas
- Naiki bas dari Pont de Levallois - Bécon ke Hôtel de Villebus N16
28 minBas melalui Charlebourg
- Naiki bas dari Charlebourg ke Châtelet - Quai de Gesvresbus N24
40 min€3Teksi
- Naiki teksi dari Colombes ke Rue de Rivolitaxi 11.8 km
20 min€20–25Pandu 11.8 km
- Pandu dari Colombes ke Rue de Rivolicar 11.8 km
20 min€2–3
Colombes ke Rue de Rivoli dengan kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Colombes ke Rue de Rivoli adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 dan mengambil masa 27 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Colombes ke Rue de Rivoli adalah teksi yang berharga €20 - €25 dan mengambil masa 20 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Pont de Levallois - Bécon dan tiba di Hôtel de Ville. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari La Défense dan tiba di Hôtel de Ville. Perkhidmatan berlepas setiap 5 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 21 min.
Jarak antara Colombes dan Rue de Rivoli adalah 9 km. Jarak jalan raya ialah 11.8 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Colombes ke Rue de Rivoli tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah yang memerlukan 22 min dan berharga €3.
barisan 1 kereta api bawah tanah dari La Défense ke Hôtel de Ville mengambil masa 21 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 5 minit.
Perkhidmatan Colombes Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Bord de Marne, berlepas dari stesen Pont de Levallois - Bécon.
Perkhidmatan Colombes Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, berlepas dari stesen La Défense.
Perkhidmatan Colombes Rue de Rivoli ke bas, dikendalikan oleh Bord de Marne, tiba di stesen Hôtel de Ville.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Colombes, Perancis dan Rue de Rivoli, Perancis?
Kereta api bawah tanah dari La Défense ke Hôtel de Ville
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- 0 800 10 20 20
- Tapak web
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Pont de Levallois - Bécon ke Hôtel de Ville
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- iledefrance-mobilites.fr
Bas dari Charlebourg ke Châtelet - Quai de Gesvres
- Tempoh Purata
- 35 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Puteaux ke Paris
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- blablacar.com
- Tempoh Purata
- 20 min
- Anggaran harga
- €20–25
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Colombes Rue de Rivoli ke kereta api, dikendalikan oleh RATP Metro, tiba di stesen Hôtel de Ville.
Ya, jarak pemanduan antara Colombes ke Rue de Rivoli adalah 12 km. Ia mengambil masa lebih kurang 20 min untuk memandu dari Colombes ke Rue de Rivoli.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Colombes dan Rue de Rivoli. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.











