Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd dengan trem, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 59 trem
Terbaik- Naiki tram dari Collins St/Elizabeth St #2 ke Cooper St/Keilor Rd #50tram 59
53 min$6Pandu 11.2 km
Paling murah- Pandu dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rdcar 11.2 km
13 min$2–3Bas
- Naiki bus dari Little Collins St/Queen St ke Northland Shopping Centre/Murray Rdbus 251
- Naiki bus dari Northland Shopping Centre/Murray Rd ke DFO Essendon/Perimeter Rdbus 903
1 j 33 min$12Teksi
- Naiki taxi dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rdtaxi 11.2 km
13 min$35–45
Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd dengan trem dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd adalah pandu yang berharga $2 - $3 dan mengambil masa 13 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd adalah teksi yang berharga $35 - $45 dan mengambil masa 13 min.
Tidak, tiada bas terus dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Little Collins St/Queen St dan tiba di DFO Essendon/Perimeter Rd melalui Northland Shopping Centre/Murray Rd. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 1j 33m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Collins St/Elizabeth St #2 dan tiba di Cooper St/Keilor Rd #50. Perkhidmatan berlepas setiap 15 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 40 min.
Jarak antara Collins Street dan DFO Essendon/Perimeter Rd adalah 13 km. Jarak jalan raya ialah 11.2 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd tanpa kereta adalah dengan barisan 59 trem yang memerlukan 53 min dan berharga $6.
barisan 59 trem dari Collins St/Elizabeth St #2 ke Cooper St/Keilor Rd #50 mengambil masa 40 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 15 minit.
Perkhidmatan Collins Street DFO Essendon/Perimeter Rd ke bas, dikendalikan oleh Public Transport Victoria, berlepas dari stesen Little Collins St/Queen St.
Perkhidmatan Collins Street DFO Essendon/Perimeter Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, berlepas dari stesen Collins St/Elizabeth St #2.
Perkhidmatan Collins Street DFO Essendon/Perimeter Rd ke bas, dikendalikan oleh Public Transport Victoria, tiba di stesen Northland Shopping Centre/Murray Rd.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Collins Street, VIC, Australia dan DFO Essendon/Perimeter Rd, VIC, Australia?
- Telefon
- 1800 800 007
- Tapak web
- Yarra Trams
Trem dari Collins St/Elizabeth St #2 ke Cooper St/Keilor Rd #50
- Tempoh Purata
- 40 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- $6
- Jadual di
- Yarra Trams
- Daily
- $12
- 2 hour ticket
- $6
- Tapak web
- Public Transport Victoria
Bas dari Little Collins St/Queen St ke Northland Shopping Centre/Murray Rd
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- Public Transport Victoria
Bas dari Northland Shopping Centre/Murray Rd ke DFO Essendon/Perimeter Rd
- Tempoh Purata
- 34 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Jadual di
- Public Transport Victoria
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- $35–45
13CABS
- Telefon
- 132227
- Tapak web
- 13cabs.com.au
Crown Cabs
- Telefon
- 1300 12 13 14
- Tapak web
- crowncabs.com.au
Melbourne Silver Premium Cabs
- Telefon
- +61 422 502 251
- Tapak web
- melbournesilverpremiumcabs.com.au
Silver Service Taxi Melbourne Airport
- Telefon
- +61 412 456 588
- Tapak web
- silver-taximelbourne.com.au
Silver Top Taxi
- Telefon
- 13 10 08
- Tapak web
- silvertop.com.au
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Collins Street DFO Essendon/Perimeter Rd ke kereta api, dikendalikan oleh Yarra Trams, tiba di stesen Cooper St/Keilor Rd #50.
Ya, jarak pemanduan antara Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd adalah 11 km. Ia mengambil masa lebih kurang 13 min untuk memandu dari Collins Street ke DFO Essendon/Perimeter Rd.


