Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens dengan bas, teksi, jalan kaki, atau berkongsi kenderaan
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Les Arènes ke Le Belvédère11 / ...
24 min€3Berkongsi kenderaan
Paling murah- Naiki berkongsi kenderaan dari Fréjus ke Puget-sur-Argens5.8 km
32 min€2Barisan 8685 bas
- Naiki bas dari Rond point Aeronautique ke Liberte8685
40 minTeksi
- Naiki teksi dari Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens5.9 km
8 min€16–20Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens6 km
1 j 12 min
Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens dengan jalan kaki dan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens adalah berkongsi kenderaan yang berharga €2 dan mengambil masa 32 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens adalah teksi yang berharga €16 - €20 dan mengambil masa 8 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Les Arènes dan tiba di Le Belvédère. Perkhidmatan berlepas setiap 30 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 12 min.
Jarak antara Collège Villeneuve dan Puget-sur-Argens adalah 10 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Collège Villeneuve ke Puget-sur-Argens tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 24 min dan berharga €3.
bas dari Les Arènes ke Le Belvédère mengambil masa 12 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 30 minit.
Perkhidmatan Collège Villeneuve Puget-sur-Argens ke bas, dikendalikan oleh Fréjus - Agglobus, berlepas dari stesen Les Arènes.
Perkhidmatan Collège Villeneuve Puget-sur-Argens ke bas, dikendalikan oleh Fréjus - Agglobus, tiba di stesen Le Belvédère.
Lihat perkhidmatan berkongsi kereta Blablacar untuk pilihan perkongsian kenderaan antara Collège Villeneuve dan Puget-sur-Argens. Pilihan hebat jika anda tidak mempunyai lesen memandu atau ingin mengelak daripada pengangkutan awam.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Collège Villeneuve, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Perancis dan Puget-sur-Argens, Perancis?
- Telefon
- 04 94 53 78 46
- Tapak web
- agglobus-cavem.com
Bas dari Les Arènes ke Le Belvédère
- Tempoh Purata
- 12 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Jadual di
- agglobus-cavem.com
- Telefon
- +33 4 13 94 30 50
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Les Arènes ke Le Belvédère
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 2 jam
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Telefon
- +33 4 13943050
- Tapak web
- zou.maregionsud.fr
Bas dari Rond point Aeronautique ke Liberte
- Tempoh Purata
- 30 min
- Kekerapan
- dua kali seminggu
- Jadual di
- zou.maregionsud.fr
- Telefon
- +3 318 576 2228
- Tapak web
- blablacar.com
Berkongsi kenderaan dari Fréjus ke Puget-sur-Argens
- Tempoh Purata
- 21 min
- Kekerapan
- setiap 4 jam
- Anggaran harga
- €2
- Jadual di
- blablacar.com
- Tempoh Purata
- 8 min
- Anggaran harga
- €16–20
Arnaud Georges
- Telefon
- +33 4 94 83 00 85
Allo Taxis Jean Pierre
- Telefon
- +33 6 09 32 87 22
- Tapak web
- itaxis.fr
