Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum dengan bas, kereta, teksi, atau perkhidmatan ulang-alik
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum
54 min$30–80Pandu 47.1 km
- Pandu dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum47.1 km
38 min$91–132Teksi
- Naiki teksi dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum47.1 km
38 min$1,000–1,300Perkhidmatan ulang-alik melalui Tulum
- Naik bas ulang-alik dari Cobá ke Tulum
52 min$100Perkhidmatan ulang-alik
- Naik bas ulang-alik dari Cobá ke Tulum
53 min$140
Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum dengan perkhidmatan ulang-alik dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum adalah bas yang berharga $30 - $80 dan mengambil masa 54 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum adalah pandu yang berharga $90 - $140 dan mengambil masa 38 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Cobá dan tiba di Terminal de Autobuses ADO Tulum. Perkhidmatan berlepas 4 kali sehari, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 54 min.
Jarak antara Cobá dan Terminal de Autobuses ADO Tulum adalah 47 km. Jarak jalan raya ialah 47.1 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 54 min dan berharga $30 - $80.
bas dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum mengambil masa 54 min termasuk pertukaran dan berlepas 4 kali sehari.
Perkhidmatan Cobá Terminal de Autobuses ADO Tulum ke bas, dikendalikan oleh Autobuses Oriente, berlepas dari stesen Cobá.
Perkhidmatan Cobá Terminal de Autobuses ADO Tulum ke bas, dikendalikan oleh Autobuses Oriente, tiba di stesen Terminal de Autobuses ADO Tulum.
Ya, jarak pemanduan antara Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum adalah 47 km. Ia mengambil masa lebih kurang 38 min untuk memandu dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Cobá, Mexico dan Terminal de Autobuses ADO Tulum, Mexico?
- Telefon
- +52 555 784 4652
- E-mel
- solucioneshola@ado.com.mx
- Tapak web
- facebook.com
Bas dari Cobá ke Terminal de Autobuses ADO Tulum
- Tempoh Purata
- 54 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- $30–80
- Jadual di
- ahorrobus.com.mx
- Telefon
- +52 984 116 3495
- Tapak web
- facebook.com
Perkhidmatan ulang-alik dari Cobá ke Tulum
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- 4 kali sehari
- Anggaran harga
- $100
- Jadual di
- facebook.com
- Telefon
- +52 984 125 7651
- E-mel
- taxistastiburonesdelcaribe@gmail.com
- Tapak web
- facebook.com
Perkhidmatan ulang-alik dari Cobá ke Tulum
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- 5 kali sehari
- Anggaran harga
- $140
- Jadual di
- facebook.com
- Tempoh Purata
- 38 min
- Anggaran harga
- $1,000–1,300







