Terdapat 4 cara untuk bertolak dari Clocktower Suite, Exeter ke Exeter St Davids dengan bas, teksi, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Rivermead Road ke St Davids StationColy 6
13 minBas melalui Geneva Close
Paling murah- Naiki bas dari Geneva Close ke St Davids StationH
23 min£2–3Teksi
- Naiki teksi dari Clocktower Suite, Exeter ke Exeter St Davids2.7 bt
6 min£18–23Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari Clocktower Suite, Exeter ke Exeter St Davids1.9 bt
37 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Clocktower Suite, Exeter ke Exeter St Davids adalah bas melalui Geneva Close yang berharga £2 - £3 dan mengambil masa 23 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Clocktower Suite, Exeter ke Exeter St Davids adalah teksi yang berharga £18 - £23 dan mengambil masa 6 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Rivermead Road dan tiba di St Davids Station. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara Clocktower Suite, Exeter dan Exeter St Davids adalah 2 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clocktower Suite, Exeter ke Exeter St Davids tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 13 min dan berharga .
bas dari Rivermead Road ke St Davids Station mengambil masa 8 min termasuk pertukaran dan berlepas sekali sehari.
Perkhidmatan Clocktower Suite, Exeter Exeter St Davids ke bas, dikendalikan oleh Dartline Coaches, berlepas dari stesen Rivermead Road.
Perkhidmatan Clocktower Suite, Exeter Exeter St Davids ke bas, dikendalikan oleh Dartline Coaches, tiba di stesen St Davids Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Clocktower Suite, Exeter, England dan Exeter St Davids, England?
Pengangkutan terganggu akibat perang Rusia-Ukraine. Baca lagi
- Telefon
- 01392 872900
- E-mel
- info@dartline-coaches.co.uk
- Tapak web
- dartline-coaches.co.uk
Bas dari Rivermead Road ke St Davids Station
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Tapak web
- Dartline Coaches
- E-mel
- customer.services@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Geneva Close ke St Davids Station
- Tempoh Purata
- 19 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £2–3
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Tempoh Purata
- 6 min
- Anggaran harga
- £18–23
ZCars
- Telefon
- +44 1392 422 888
White Swan Taxis
- Telefon
- +44 1392 278 784
- Tapak web
- whiteswantaxis.co.uk
Totnes Taxis Ltd
- Telefon
- +44 1803 868686
- Tapak web
- totnestaxis.co.uk
Roadrunner Taxis Totnes
- Telefon
- +44 1803 732 834
- Tapak web
- roadrunnertaxistotnes.co.uk
Exe Cars
- Telefon
- +44 1392 555 555
- Tapak web
- exetercars.com
Apple Taxis Exeter
- Telefon
- +44 1392 666 666
- Tapak web
- appletaxisexeter.co.uk


