Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Clitheroe ke Lytham St Annes dengan bas, kereta api, kereta, atau teksi
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 280 bas, barisan 68 bas
Terbaik- Naiki bas dari Park Street ke Bus Station280
- Naiki bas dari Bus Station ke Fylde Road68
2 j 10 min£4–7Kereta api
- Naiki kereta api dari Clitheroe ke Blackburn
- Naiki kereta api dari Blackburn ke Preston
- Naiki kereta api dari Preston ke Ansdell & Fairhaven
2 j 18 min£15–27Pandu 30.5 bt
- Pandu dari Clitheroe ke Lytham St Annes30.5 bt
48 min£8–11Teksi
- Naiki teksi dari Clitheroe ke Lytham St Annes30.5 bt
48 min£65–80Barisan 22 bas, kereta api
- Naiki bas dari Park Street ke Interchange22
- Naiki kereta api dari Blackburn ke Preston
- Naiki kereta api dari Preston ke Ansdell & Fairhaven
2 j 44 min
Clitheroe ke Lytham St Annes dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Clitheroe ke Lytham St Annes adalah barisan 280 bas dan barisan 68 bas yang berharga £4 - £8 dan mengambil masa 2j 10m.
Cara terpantas untuk bergerak dari Clitheroe ke Lytham St Annes adalah pandu yang berharga £7 - £11 dan mengambil masa 48 min.
Tidak, tiada bas terus dari Clitheroe ke Lytham St Annes. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Park Street dan tiba di Fylde Road melalui Bus Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 10m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Clitheroe ke Lytham St Annes. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Clitheroe dan tiba di Ansdell & Fairhaven melalui Blackburn dan Preston. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 18m.
Jarak antara Clitheroe dan Lytham St Annes adalah 32 batu. Jarak jalan raya ialah 30.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clitheroe ke Lytham St Annes tanpa kereta adalah dengan barisan 280 bas dan barisan 68 bas yang memerlukan 2j 10m dan berharga £4 - £8.
Ia mengambil masa lebih kurang 2j 10m untuk bertolak dari Clitheroe ke Lytham St Annes, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Clitheroe Lytham St Annes ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Merseyside & South Lancashire, berlepas dari stesen Park Street.
Perkhidmatan Clitheroe Lytham St Annes ke kereta api, dikendalikan oleh Northern Trains Limited, berlepas dari stesen Clitheroe.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clitheroe ke Lytham St Annes adalah dengan barisan 280 bas dan barisan 68 bas yang mengambil masa 2j 10m dan berharga £4 - £8. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £14 - £27 dan mengambil masa 2j 18m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Clitheroe, England dan Lytham St Annes, England?
- Telefon
- +44 800 200 6060
- E-mel
- enquiries@northernrailway.co.uk
- Tapak web
- northernrailway.co.uk
Kereta api dari Clitheroe ke Blackburn
- Tempoh Purata
- 24 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £3–7
- Jadual di
- northernrailway.co.uk
Kereta api dari Blackburn ke Preston
- Tempoh Purata
- 26 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2–9
- Jadual di
- northernrailway.co.uk
Kereta api dari Preston ke Ansdell & Fairhaven
- Tempoh Purata
- 22 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £9–11
- Jadual di
- northernrailway.co.uk
- Telefon
- +44 151 330 6200
- E-mel
- merseyside.enquiries@stagecoachbus.com
- Tapak web
- stagecoachbus.com
Bas dari Park Street ke Bus Station
- Tempoh Purata
- 52 min
- Kekerapan
- setiap 3 jam
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
Bas dari Bus Station ke Fylde Road
- Tempoh Purata
- 55 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- £2–4
- Jadual di
- stagecoachbus.com
- Telefon
- 01254 670 583
- E-mel
- hello@blackburnbus.co.uk
- Tapak web
- transdevbus.co.uk
Bas dari Park Street ke Interchange
- Tempoh Purata
- 50 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Jadual di
- transdevbus.co.uk
- Tempoh Purata
- 48 min
- Anggaran harga
- £65–80
Tiger Taxis
- Telefon
- +44 1200 444 444
Freephone Taxis
- Telefon
- +44 800 669 6896
Dima's Private HIre
- Telefon
- +44 7940 582 200
- Tapak web
- dimasprivatehire.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Clitheroe Lytham St Annes ke bas, dikendalikan oleh Stagecoach Merseyside & South Lancashire, tiba di stesen Bus Station.
Perkhidmatan Clitheroe Lytham St Annes ke kereta api, dikendalikan oleh Northern Trains Limited, tiba di stesen Blackburn.
Ya, jarak pemanduan antara Clitheroe ke Lytham St Annes adalah 31 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 48 min untuk memandu dari Clitheroe ke Lytham St Annes.
Tempah tiket Clitheroe Lytham St Annes ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.





