Terdapat 3 cara untuk bertolak dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York dengan bas, kereta api, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Bas
Terbaik- Naiki bas dari Clinton Park and Ride ke Port Authority Bus Terminalbus Eastbound / ...
1 j 25 min$55–70Kereta api
Paling murah- Naiki kereta api dari Annandale ke New York Penn Stationtrain Rarv
2 j 18 min$2–22Pandu 51.4 bt
- Pandu dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New Yorkcar 51.4 bt
1 j$10–14
Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York dengan bas
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York adalah pandu yang berharga $9 - $14 dan mengambil masa 1j.
Cara terpantas untuk bergerak dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York adalah pandu yang berharga $9 - $14 dan mengambil masa 1j.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Clinton Park and Ride dan tiba di Port Authority Bus Terminal. Perkhidmatan berlepas setiap jam, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 25m.
Ya, terdapat perkhidmatan kereta api terus yang berlepas dari Annandale dan tiba di New York Penn Station. Perkhidmatan berlepas sekali sehari, dan beroperasi Isnin hingga Jumaat. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 1j 46m.
Jarak antara Clinton Park and Ride dan Bandar Raya New York adalah 102 batu. Jarak jalan raya ialah 51.7 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York tanpa kereta adalah dengan bas yang memerlukan 1j 25m dan berharga $55 - $70.
bas dari Clinton Park and Ride ke Port Authority Bus Terminal mengambil masa 1j 25m termasuk pertukaran dan berlepas setiap jam.
Perkhidmatan Clinton Park and Ride Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh Trans-bridge Lines, berlepas dari stesen Clinton Park and Ride.
Perkhidmatan Clinton Park and Ride Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, berlepas dari stesen Annandale.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York adalah dengan bas yang mengambil masa 1j 25m dan berharga $55 - $70. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga $2 - $22 dan mengambil masa 2j 18m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Clinton Park and Ride, NJ, Amerika Syarikat dan Bandar Raya New York, NY, Amerika Syarikat?
- Telefon
- +1 973-275-5555
- Tapak web
- njtransit.com
Kereta api dari Annandale ke New York Penn Station
- Tempoh Purata
- 1 j 46 min
- Kekerapan
- sekali sehari
- Anggaran harga
- $2–22
- Jadual di
- njtransit.com
- Adult
- $2–22
- Telefon
- +1 610-868-6001
- E-mel
- webmaster@transbridgelines.com
- Tapak web
- transbridgelines.com
Bas dari Clinton Park and Ride ke Port Authority Bus Terminal
- Tempoh Purata
- 1 j 25 min
- Kekerapan
- setiap jam
- Anggaran harga
- $55–70
- Jadual di
- transbridgelines.com
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Clinton Park and Ride Bandar Raya New York ke bas, dikendalikan oleh Trans-bridge Lines, tiba di stesen Port Authority Bus Terminal.
Perkhidmatan Clinton Park and Ride Bandar Raya New York ke kereta api, dikendalikan oleh NJ Transit, tiba di stesen New York Penn Station.
Ya, jarak pemanduan antara Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York adalah 52 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 1j untuk memandu dari Clinton Park and Ride ke Bandar Raya New York.





