Terdapat 6 cara untuk bertolak dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station dengan kereta api, kereta api bawah tanah, bas, teksi, atau kereta
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Kereta api, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api dari Clapham Junction ke London Victoriatrain London Bridge - London Victoria / ...
- Naiki kereta api bawah tanah dari Victoria station ke Tottenham Hale stationsubway Victoria
59 min£9–26Pandu 13.5 bt
Paling murah- Pandu dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Stationcar 13.5 bt
41 min£4–5Barisan 341 bas
- Naiki bas dari Waterloo Station / Waterloo Road ke Meridian Water Stationbus 341
1 j 44 min£5–6Teksi
- Naiki teksi dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Stationtaxi 13.5 bt
41 min£170–220Kereta api
- Naiki kereta api dari Clapham Junction ke Stratford (London)train Clapham Junction - Stratford
1 j 42 min£18–45Barisan 87 bas, bas
- Naiki bas dari Clapham Junction Station ke Charing Crossbus 87 / ...
- Naiki bas dari Trafalgar Square ke Angel Cornerbus N279
2 j 4 min£5–29
Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station dengan kereta api, kereta api bawah tanah dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station adalah pandu yang berharga £3 - £5 dan mengambil masa 41 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station adalah teksi yang berharga £170 - £220 dan mengambil masa 41 min.
Tidak, tiada bas terus dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Clapham Junction Station dan tiba di Angel Corner melalui Trafalgar Square. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 2j 4m.
Tidak, tiada kereta api terus dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari Clapham Junction dan tiba di Meridian Water melalui Victoria station dan Tottenham Hale. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 59 min.
Jarak antara Clapham Junction (Stesen) dan Angel Rd Station adalah 13 batu. Jarak jalan raya ialah 13.6 batu.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station tanpa kereta adalah dengan kereta api dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 59 min dan berharga £9 - £26.
Ia mengambil masa lebih kurang 59 min untuk bertolak dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan Clapham Junction (Stesen) Angel Rd Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, berlepas dari stesen Clapham Junction Station.
Perkhidmatan Clapham Junction (Stesen) Angel Rd Station ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, berlepas dari stesen Clapham Junction.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station adalah dengan barisan 341 bas yang mengambil masa 1j 44m dan berharga £4 - £7. Sebagai alternatif, anda boleh menaiki kereta api, yang berharga £18 - £45 dan mengambil masa 1j 42m.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Clapham Junction (Stesen), England dan Angel Rd Station, England?
- Telefon
- +44 3451 27 29 20
- Tapak web
- southernrailway.com
Kereta api dari Clapham Junction ke London Victoria
- Tempoh Purata
- 8 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £1–3
- Jadual di
- southernrailway.com
Butiran Hubungan
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api bawah tanah dari Victoria station ke Tottenham Hale station
- Tempoh Purata
- 20 min
- Kekerapan
- setiap 5 minit
- Anggaran harga
- £7–21
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- 0343 222 1234
- Tapak web
- tfl.gov.uk
Kereta api dari Clapham Junction ke Stratford (London)
- Tempoh Purata
- 1 j 4 min
- Kekerapan
- setiap 20 minit
- Anggaran harga
- £16–40
- Jadual di
- tfl.gov.uk
- Telefon
- +44 344 800 44 11
- E-mel
- customer.services@arriva.co.uk
- Tapak web
- arrivabus.co.uk
Bas dari Waterloo Station / Waterloo Road ke Meridian Water Station
- Tempoh Purata
- 1 j 22 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- £3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £3
Bas dari Trafalgar Square ke Angel Corner
- Tempoh Purata
- 46 min
- Kekerapan
- setiap 30 minit
- Anggaran harga
- £3
- Tempah di
- arrivabus.co.uk
- Adult Single All Zone
- £3
- Telefon
- 0343 222 1234
- E-mel
- galcustomerservices@goaheadlondon.com
- Tapak web
- goaheadlondon.com
Bas dari Clapham Junction Station ke Charing Cross
- Tempoh Purata
- 42 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- £1–26
- Jadual di
- goaheadlondon.com
- One hour Ticket
- £1–26
- Tempoh Purata
- 41 min
- Anggaran harga
- £170–220
Clapham Common Taxi Rank
- Telefon
- +44 800 118 2494
- Tapak web
- cabs.com
Putney Cabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 3603 5257
- Tapak web
- putneycabsairporttransfers.co.uk
Wimbledon Minicabs Airport Transfers
- Telefon
- +44 20 3198 8495
- Tapak web
- wimbledonairporttransfer.co.uk
Wimbledon Minicabs
- Telefon
- +44 0 8946 9292
- Tapak web
- wimbledon-minicabs.co.uk
Lagi Soalan dan Jawapan
Perkhidmatan Clapham Junction (Stesen) Angel Rd Station ke bas, dikendalikan oleh Go Ahead London, tiba di stesen Charing Cross.
Perkhidmatan Clapham Junction (Stesen) Angel Rd Station ke kereta api, dikendalikan oleh Southern, tiba di stesen London Victoria.
Ya, jarak pemanduan antara Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station adalah 14 batu. Ia mengambil masa lebih kurang 41 min untuk memandu dari Clapham Junction (Stesen) ke Angel Rd Station.
Tempah tiket Clapham Junction (Stesen) Angel Rd Station ke kereta api anda dalam talian dengan Omio.



















