Terdapat 5 cara untuk bertolak dari Clamart ke Stadium Roland Garros dengan bas, teksi, jalan kaki, atau kereta api
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 123 bas
Terbaik- Naiki bus dari Les Moulineaux ke Rue des Pinsbus 123
26 min€3Teksi
- Naiki taxi dari Clamart ke Stadium Roland Garrostaxi 6.9 km
13 min€13–17Jalan kaki
- Naiki walk dari Clamart ke Stadium Roland Garroswalk 6.4 km
1 j 16 minBarisan 191 bas, kereta api
- Naiki bus dari Marché ke Val Fleury RERbus 191
- Naiki train dari Meudon Val Fleury ke Javeltrain C
45 minBarisan 189 bas
- Naiki bus dari Gabriel Péri ke Porte de Saint-Cloud - Métrobus 189
49 min
Clamart ke Stadium Roland Garros dengan bas dan jalan kaki
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari Clamart ke Stadium Roland Garros adalah barisan 123 bas yang berharga €3 dan mengambil masa 26 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari Clamart ke Stadium Roland Garros adalah teksi yang berharga €13 - €17 dan mengambil masa 13 min.
Ya, terdapat perkhidmatan bas terus yang berlepas dari Les Moulineaux dan tiba di Rue des Pins. Perkhidmatan berlepas setiap 10 minit, dan beroperasi setiap hari. Perjalanan ini mengambil masa lebih kurang 25 min.
Jarak antara Clamart dan Stadium Roland Garros adalah 4 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari Clamart ke Stadium Roland Garros tanpa kereta adalah dengan barisan 123 bas yang memerlukan 26 min dan berharga €3.
barisan 123 bas dari Les Moulineaux ke Rue des Pins mengambil masa 25 min termasuk pertukaran dan berlepas setiap 10 minit.
Perkhidmatan Clamart Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), berlepas dari stesen Les Moulineaux.
Perkhidmatan Clamart Stadium Roland Garros ke bas, dikendalikan oleh Régie Autonome des Transports Parisiens (RATP), tiba di stesen Rue des Pins.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara Clamart, Perancis dan Stadium Roland Garros, Perancis?
Butiran HubunganButiran Hubungan
- Telefon
- +33 1 84 94 36 35
- Tapak web
- https://track.effiliation.com/servlet/effi.redir?id_compteur=23007591&url=https%3A%2F%2Fwww.sncf-connect.com%2Fde-de%2F
Kereta api dari Meudon Val Fleury ke Javel
- Tempoh Purata
- 10 min
- Kekerapan
- setiap 15 minit
- Anggaran harga
- €1–2
- Jadual di
- track.effiliation.com
- Tempah di
- track.effiliation.com
Bas dari Les Moulineaux ke Rue des Pins
- Tempoh Purata
- 25 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- €3
- Jadual di
- ratp.fr
- Tempoh Purata
- 13 min
- Anggaran harga
- €13–17
Alpha Taxis
- Telefon
- +33 1 45 85 85 85
- Tapak web
- alphataxis.fr
Taxis G7
- Telefon
- +33 1 41 27 66 99
- Tapak web
- g7.fr
Taxis Parisiens
- Telefon
- +33 1 45 30 30 30
- Tapak web
- taxis-parisiens.fr












