Terdapat 4 cara untuk bertolak dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 1 dengan kereta api bawah tanah, teksi, perkhidmatan ulang-alik, atau jalan kaki
Pilih pilihan di bawah untuk melihat arahan langkah demi langkah dan bandingkan harga tiket serta masa perjalanan dalam perancang perjalanan Rome2Rio.
Barisan 1 kereta api bawah tanah, kereta api bawah tanah
Terbaik- Naiki kereta api bawah tanah dari City Hall Station ke Seoul Station1
- Naiki kereta api bawah tanah dari Seoul Station ke Myeongdong Station4-Light blue
8 min₩2,597–3,558Perkhidmatan ulang-alik
Paling murah- Naik bas ulang-alik dari The Seoul Shinmun ke Namsan Yejang Bus Parking LotNamsan Sunhwan Shuttle Bus No. 01A
26 min₩1,400Teksi
- Naiki teksi dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 12 km
2 min₩7,000–8,500Jalan kaki
- Naiki jalan kaki dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 11.4 km
16 min
Soalan dan Jawapan
Cara paling murah untuk pergi dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 1 adalah perkhidmatan ulang-alik yang berharga ₩1,400 dan mengambil masa 26 min.
Cara terpantas untuk bergerak dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 1 adalah teksi yang berharga ₩7,000 - ₩8,500 dan mengambil masa 2 min.
Tidak, tiada kereta api terus dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 1. Walau bagaimanapun, terdapat perkhidmatan yang berlepas dari City Hall Station dan tiba di Myeongdong Station melalui Seoul Station. Perjalanan ini, termasuk pertukaran, mengambil masa lebih kurang 8 min.
Jarak antara City Hall Station Exit 5 dan Myeongdong Station exit 1 adalah 3 km.
Cara terbaik untuk bertolak dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 1 tanpa kereta adalah dengan barisan 1 kereta api bawah tanah dan kereta api bawah tanah yang memerlukan 8 min dan berharga ₩2,600 - ₩3,600.
Ia mengambil masa lebih kurang 8 min untuk bertolak dari City Hall Station Exit 5 ke Myeongdong Station exit 1, termasuk pertukaran.
Perkhidmatan City Hall Station Exit 5 Myeongdong Station exit 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, berlepas dari stesen City Hall Station.
Perkhidmatan City Hall Station Exit 5 Myeongdong Station exit 1 ke kereta api, dikendalikan oleh Seoul Metro, tiba di stesen Seoul Station.
Syarikat apakah yang menjalankan perkhidmatan antara City Hall Station Exit 5, Korea Selatan dan Myeongdong Station exit 1, Korea Selatan?
- Telefon
- +82 1577 1234
- Tapak web
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari City Hall Station ke Seoul Station
- Tempoh Purata
- 2 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,300–1,800
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
Kereta api bawah tanah dari Seoul Station ke Myeongdong Station
- Tempoh Purata
- 3 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,300–1,800
- Jadual di
- seoulmetro.co.kr
- Telefon
- +82 2 3455 9277
- E-mel
- help_master@cj.net
- Tapak web
- nseoultower.co.kr
Perkhidmatan ulang-alik dari The Seoul Shinmun ke Namsan Yejang Bus Parking Lot
- Tempoh Purata
- 23 min
- Kekerapan
- setiap 10 minit
- Anggaran harga
- ₩1,400
- Jadual di
- nseoultower.co.kr
- Tempoh Purata
- 2 min
- Anggaran harga
- ₩7,000–8,500
Kakao taxi
- Tapak web
- kakaocorp.com
International Taxi
- Telefon
- +82 1644 2255
- Tapak web
- intltaxi.co.kr




